SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“No penso en el Chelsea”

Valverde aparta la Lliga de Campions i adverteix de la dificultat del partit d’avui contra l’Eibar || “Si penses que tens marge d’error, fas un pas per cometre’l”, va dir el tècnic del Barça

Ernesto Valverde durant l’entrenament previ al partit d’avui contra l’Eibar.

Ernesto Valverde durant l’entrenament previ al partit d’avui contra l’Eibar.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde va assegurar ahir que no pensa en el Chelsea ni en la Lliga de Campions sinó a superar aquesta tarda (16.15, beIN La Liga) l’Eibar, a prop dels llocs europeus i en un gran moment. “Si penses que tens marge d’error, fas un pas per cometre’l. Anem sempre a guanyar, és la manera d’afrontar-ho. Mirant la classificació, si perds continues sent primer, però no vull perdre”, va manifestar, i va assegurar que per guanyar hauran de plantejar el partit de forma exigent. “Tenim un rival en condicions extraordinàries. Si comptem els punts podem equivocar-nos, en les últimes setmanes hem deixat de guanyar 4 punts”, va recordar sobre els empats contra Getafe i Espanyol.

El Barça té 7 punts d’avantatge sobre l’Atlètic, en una situació privilegiada que no volen abandonar. “No voler perdre punts passa per admetre la dificultat de la competició i l’admetem. Quan diem que queda molta Lliga és una realitat palpable. Pot continuar passant que el contrari ens continuï retallant punts.” Sense pensar en el partit del Chelsea, va celebrar estar recuperant jugadors, com Dembélé i Vermaelen. “Volem arribar a les parts decisives de la temporada comptant amb tota la plantilla, però ja sabem que això mai és així”, va assenyalar. D’altra banda, es va mostrar confiat amb Leo Messi i que ho doni tot amb el Barça sense pensar en el Mundial d’aquest estiu i, sobre una suposada oferta d’un club xinès a Iniesta, el tècnic no va voler valorar-ho. “Si això arribés a passar, que tingués una oferta, ja ho pensaria. De moment no tinc res a dir, ni tan sols ho he pensat”, va dir en aquest sentit.

El club va tancar un acord per ampliar-li el contracte fins al 2022 i augmentar la clàusula

El Barça va tancar el 19 de gener un acord de renovació amb el jugador del planter fins al 30 de juny del 2022, ampliant així el període de permanència, l’increment de fitxa i, sobretot, la clàusula de rescissió de contracte, fixada ara en 500 milions d’euros. La política del FC Barcelona en l’últim any, quant a renovacions i fitxatges, ha fixat altes quantitats a les clàusules, després que l’estiu passat una que semblava inabastable, com eren els 222 milions d’euros que tenia Neymar, fos abordada pel PSG per fitxar el brasiler. La bona temporada el curs passat i també la més que acceptable arrancada d’aquest van alertar el FC Barcelona d’un possible adéu d’una de les seues perles del planter, ja que abans de l’acord de renovació Sergi Roberto tenia una clàusula de quaranta milions d’euros.

girona

El Girona de Pablo Machín vol fer realitat la gesta de classificar-se per a competicions europees sent un debutant a Primera divisió i ahir a la nit es va imposar al Leganés a Montilivi per un clar 3-0, amb gols de Cristhian Stuani, Portu i Juanpe. És la quarta victòria consecutiva a casa del Girona.

Després de vint-i-quatre jornades, els gironins ja sumen 34 punts i se situen a només dos de les posicions d’accés a la Lliga Europa, i 16 per sobre del Las Palmas, l’equip que marca les posicions de descens en aquests moments.

Els d’Asier Garitano, per la seua part, van tornar a mostrar la línia plana i inoperant de les últimes jornades. Sense ocasions de perill i sense gols, el Leganés suma quatre partits sense veure porteria.

A Segona, el Valladolid va vèncer el líder Osca (3-2) en un partit en el qual es va avançar el quadre val·lisoletà amb un doblet de l’ex del Lleida, Jaime Mata, que va empatar el conjunt de Rubi per mitjà de Luso i Melero després de l’expulsió d’Ávila i que va tancar Óscar Plano amb un gol al 86 per donar la victòria als locals.

Ernesto Valverde durant l’entrenament previ al partit d’avui contra l’Eibar.

Ernesto Valverde durant l’entrenament previ al partit d’avui contra l’Eibar.EFE

tracking