Victòria Porta intenta superar una rival durant el partit d’ahir.

Victòria Porta intenta superar una rival durant el partit d’ahir.PAU CARAZÓ

El Vila-sana va caure ahir 7-4 a la pista del Terrassa, el cuer, en un partit en el qual la falta d’encert de les del Pla d’Urgell va ser determinant. Les locals es van posar 7-0, mentre que el Vila-sana no va ser capaç d’inaugurar el caseller fins als últims quinze minuts de partit.

Fins al minut onze, no va pujar al marcador el primer gol, obra d’Anton.

Veient-se fort, el Terrassa es va tancar al seu camp i es va dedicar a protegir la porteria i intentar sorprendre les lleidatanes al contraatac. D’aquesta forma, les del Vallès encara van aconseguir dos gols més abans del descans (3-0).

Després de la pausa, el panorama va seguir igual i el Vila-sana va encaixar tres gols més, dos de penal. I malgrat que en els últims minuts ho va intentar els quatre gols consecutius de les de groc, obra de Cadrecha, per partida doble, Cid i Victòria Porta no van ser suficients.

D’altra banda, el president del Vila-Sana, Ramón Porta, es va mostrar indignat després del partit per l’arbitratge rebut i l’actitud de l’entrenador del Terrassa, Juan Solé. “No vam perdre per culpa de l’àrbitre, però des que ens queixem a la federació per la falta d’igualtat entre homes i dones rebem arbitratges molt dolents”, va explicar.

“No pot ser que l’entrenador rival escupi a la pista i insulti les nostres jugadores sense que passi res”, va afegir. “Per tot plegat, enviarem una queixa a la Federació.”