FUTBOL

Festival golejador del Lleida

Derrota per 4-0 a l’Ontinyent, Juanjo Ortuño s’estrena amb dos gols i l’equip se situa cinquè, a tres punts del play off

Festival golejador del LleidaLLEONARD DELSHAMS

El Lleida s’ha retrobat aquesta tarda amb el gol i amb la victòria i, en tota una exhibició de joc i eficàcia ofensiva, ha superat per 4-0 a l’Ontinyent, amb lo que se situa cinquè en la classificació a tres punts de la zona de play off.

L’equip rebia en el Camp d’Esports, que de nou ha presentat una pobríssima entrada, a un rival directe, l’Ontinyent, situat per sobre dels lleidatans i també amb l’objectiu de jugar la lligueta d’ascens. Però el Lleida no ha tingut rival i s’ha mostrat molt superar el conjunt valencià. A més a més, el davanter Juanto Ortuño s’ha estrenat com a golejador amb un doblet.

El Lleida ha dominat des del principi a un rival que no ha presentat oposició i les primeres ocasions han estat seves. El marcador l’ha obert el pitxitxi de l’equip, Jorge Félix, que amb l’1-0 en el minut 29, després d’una gran jugada de Leto, ha firmat el seu novè gol a la Lliga. Juanto ha marcat el 2-0 poc abans del descans, en rematar un gran centre de Javi López.

El domini blau ha continuat en la segona part, en la qual han arribat dos gols més. Javi López ha marcat el 3-0 en el minut 56 i Juanto Ortuño ha fet el 4-0 en el 72. El davanter murcià ha tingut, a més a més, diverses oportunitats clares. El Lleida tornarà a jugar dissabte vinent al camp del Llagostera.