SEGRE

Albadalejo: "Hem jugat altres vegades així"

Gerard Albadalejo qualifica el partit de l’equip com a “complet” amb la diferència que, en aquesta ocasió, sí que hi va haver gols || El tècnic insisteix a anar pas a pas i ja pensa en el Llagostera

Juanto acaba de marcar el 2-0, al límit del descans. El jugador celebra el primer gol amb la samarreta del Lleida, amb Fernando Pumar anant a abraçar-lo.

Juanto acaba de marcar el 2-0, al límit del descans. El jugador celebra el primer gol amb la samarreta del Lleida, amb Fernando Pumar anant a abraçar-lo.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida, Gerard Albadalejo, no va exterioritzar una especial alegria després del 4-0 que va aconseguir davant de l’Ontinyent. El discurs va tenir més de retret al tornar a insistir en un tema ja reincident: que no es valora prou el treball de l’equip. “Si ens ha sortit tot bé? Ho deixarem en el fet que hem jugat un partit molt complet, però ja havíem jugat altres partits així... L’única diferència és que han arribat els gols.”

Dit això va insistir que no es valora prou el treball de l’equip. Quan li van preguntar a qui es referia en concret, va respondre amb un ambigu “deixem-ho en un general”. Al llarg de la compareixença també va deixar caure dos retrets més. El primer responent la pregunta de la coincidència que la setmana que apareixen les pobres estadístiques golejadores del Lleida, marquen quatre gols. “Sí. El futbol té aquestes coses. però ja se sap, s’ha d’omplir pàgines i s’ha de buscar coses que venguin”, va dir.

La segona va ser quan també se li va preguntar sobre els tres punts que separen ara el Lleida de les places de play-off. “Ara mateix això em preocupa poc. Ara posem que estem a tres, demà podem estar a quatre, cinc o sis..., o que Albadalejo pot anar al carrer. S’ha d’estar amb els peus a terra i anar pas a pas fins a la jornada trenta i després ja veurem on som. El més important és celebrar la victòria avui i demà girar full i centrar-nos en el partit de Llagostera, perquè necessitem també una victòria en un camp d’aquestes característiques. I serà un partit complicat.”

Vicente Parras: “El Lleida ens ha passat per sobre” L’entrenador de l’Ontinyent, Vicente Parras, va ser contundent a la sala de premsa. “El Lleida ha estat molt bé i nosaltres molt malament. Ens han passat per sobre i ens han superat en tot.” Parras va voler destacar que no van acusar el cansament de partit de dimecres i que “el 4-0 ja està oblidat perquè això segueix i s’ha de continuar competint”.

tracking