El Mollerussa dóna un cop d'autoritat

El Mollerussa ho va celebrar amb l’afició, en un partit que va congregar més de 1.200 seguidors.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa es va imposar (2-1) a la UE Tàrrega, que va encaixar la primera derrota de la temporada. D’aquesta manera, els del Pla d’Urgell prenen el liderat als blaugranes. A la primera part, lleuger domini local i molt joc al centre del camp. Falces va avançar el Mollerusa (1-0), en un enrenou després d’un córner. Els visitants van tenir l’ocasió en un cop de cap al pal de Sans. Ja a la segona part, els locals van mirar de mantenir la renda. El Tàrrega va dominar però sense ocasions. Raya va fer el 2-0 al minut 67. Els visitants es van llançar a l’atac i van estavellar dos pilotes als pals abans de marcar el 2-1 en l’últim minut.