L'Alpicat cedeix 3 punts contra el cuer

Les poques ocasions de l’Alpicat el van deixar sense opcions de remuntada.

Les poques ocasions de l’Alpicat el van deixar sense opcions de remuntada.ALBERT FERNÁNDEZ

Dolorosa derrota de l’Alpicat a casa del cuer, el Valls, en un partit en el qual els de Jordi López van mostrar diversos errors que van acabar condemnant el conjunt lleidatà (2-0). El primer temps no va començar bé per a l’Alpicat i ja al minut quatre els locals havien enviat el primer avís de perill amb un xut al travesser des de la frontal. El Valls va portar la iniciativa del partit en tot moment mentre que l’Alpicat confiava en el contraatac per buscar el gol.

Amb un Valls amb més intensitat que els del Segrià, els d’Alpicat no van ser capaços de crear veritable perill a l’àrea dels de Tarragona i el marcador estava sense estrenar a l’arribar al descans. El mateix li va passar al Valls ja que, malgrat el domini, no va ser capaç de generar veritable perill a la porteria lleidatana i va acabar anant-se’n amb les mans buides al descans. A la represa el Valls va mantenir la intensitat mentre que l’Alpicat es mostrava cada vegada més impacient per aconseguir un primer gol que pogués donar certa tranquil·litat a uns lleidatans ansiosos per trencar amb la mala dinàmica.

Després d’aquesta derrota, l’Alpicat tan sols ha sumat una victòria en els últims tretze partits disputats

Malgrat la intenció dels visitants, el gol del Valls va arribar quan el davanter local Gómez va superar tres defensors lleidatans amb facilitat, per després enviar un potent xut al primer pal i ficar la pilota per l’escaire per fer pujar l’1-0 al marcador, que obligava els de Jordi López a buscar una reacció que els permetés treure alguna cosa positiva del camp del cuer.

L’Alpicat ho va intentar en diverses ocasions, la més clara la va tenir Castelló al minut 55 amb un xut col·locat que va intentar sorprendre el porter rival, però que aquest va acabar aturant. L’intercanvi d’ocasions va ser continu i just un minut després de l’ocasió de l’Alpicat, el porter lleidatà va haver de salvar l’equip d’encaixar el segon gol dels locals rebutjant una rematada dins de l’àrea.

L’Alpicat seguia a la recerca del gol que pogués posar l’empat al marcador però la reacció dels de Lleida no arribava. Per la seua part, el Valls va continuar comptant amb ocasions i en el minut 67 un llançament de falta va superar la barrera i el porter visitants per convertir-se en el segon i definitiu gol local, que deixava el partit sentenciat i l’Alpicat molt tocat. Els del Segrià veuen com es complica la seua situació en la categoria després d’encadenar tretze partits sense guanyar i se situen a tan sols 8 punts de la zona baixa de la taula.

La pròxima jornada, els de Jordi López s’enfrontaran amb un rival directe com és el Vista Alegre.

Jordi López: “Les baixes ens han condicionat molt” El tècnic de l’Alpicat, Jordi López, va explicar al final del matx: “Hem arribat al partit amb moltes baixes i jugadors del filial i això ens ha condicionat. El Valls ha dominat tot el partit, però a la primera part hem pogut mantenir la porteria a zero. A la segona, ells han aconseguit dos grans gols que han sentenciat el partit. Ara el que toca és començar a pensar en la jornada següent.”