SEGRE

MOTOCICLISME CAMPIONAT DE CATALUNYA

L'elit se cita a Ponts

El motocròs va reunir un centenar de pilots en vuit categories

Nil Arcarons, vencedor a la categoria MXElit, durant la prova.

Nil Arcarons, vencedor a la categoria MXElit, durant la prova.MARINA PASCUET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El circuit El Bosquet de Ponts va acollir ahir la 69 edició del Motocròs de Ponts, Campionat de Catalunya, que va reunir uns cent pilots en les vuit categories amb què comptava. En la categoria MXElit es va imposar Nil Arcarons, seguit de Lindholm Casper i Lluís Riera, que van completar el podi. En MX1, el guanyador va ser David Rodríguez, davant de Jordi Pagès i José Luis Daudén. En MX2 va guanyar Sergio Castro, i darrere seu van creuar la meta Nil Pons i Ferran Andreu. El podi en MX3 el va encapçalar Raúl Castells, acompanyat, per aquest ordre, per Néstor Cardona i Juan Ramón Marín.

El triomf en la categoria MX4 va ser per a Pedro Tragter, amb Àlex Velasco segon i Jordi Pedro tercer. En MX5, Gaspar Cuenca, Antoni Mas i Narcís Sánchez van ser, en aquest ordre, els primers a completar el recorregut.

En MXSots18 el més ràpid va ser Gervasio Cañas, seguit de Roberto Otero i Àlex Sales i, finalment, a la categoria MX125, el podi va ser ocupat per Guillem Farrés, Èric Tomás i Arnau Lledó, en aquest ordre.

tracking