SEGRE

Futbol

Macrooperació policial contra compra de partits de Segona B i tercera divisió

Ja s’han detingut, almenys, quatre persones i han estat registrats alguns clubs de futbol de Barcelona i Albacete

Macrooperació policial contra compra de partits de Segona B i tercera divisió

Macrooperació policial contra compra de partits de Segona B i tercera divisióEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha iniciat una macrooperació contra una presumpta trama dedicada a la compra de partits a segona B i tercera divisió, en la qual ja s’han aturat, almenys, a quatre persones, han confirmat a Efe fonts de la investigació.

Agents de la Unitat de Delictes Especialitzats i Violents (UDEV) de la Policia, en col·laboració amb efectius de la Unitat d’Investigació Tecnològica i Europol, desenvolupen aquesta operació contra aquesta presumpta trama liderada per dos exfutbolistes i que comptava amb la col·laboració d’altres persones que feien de mitjancers.

Les investigacions han arribat fins a la Xina, on l’entramat tenia contactes en un web d’apostes.

De moment els agents han detingut quatre persones i s’estan practicant registres en alguns clubs de futbol de Barcelona i Albacete.

Les indagacions se centren en compres de partits disputats la temporada passada i també en l’actual, segons han indicat a Efe les fonts consultades que expliquen que els dos exfutbolistes que lideraven aquesta trama s’aprofitaven de la seua experiència per comprar voluntats d’altres jugadors.

D’aquesta forma, aquests futbolistes forçaven accions polèmiques en els partits com penals sobre els quals després es feien apostes al web establert a la Xina.

tracking