FUTBOL SEGONA DIVISIÓ NACIONAL

Triomf amb autoritat

Les lleidatanes van dominar el partit de principi a final || Amb aquesta victòria, el Pardinyes s’allunya a cinc punts de les posicions de descens

Una jugada del partit que va enfrontar el Pardinyes i el Son Sardina.

Una jugada del partit que va enfrontar el Pardinyes i el Son Sardina.LLEONARD DELSHAMS

El Pardinyes va aconseguir ahir un important triomf davant del Son Sardina (4-1) per allunyar-se de les posicions de descens, que queden ara a cinc punts. Les lleidatanes es van mostrar molt superiors al rival i van dominar el partit de principi a fi. El Pardinyes va sortir a la gespa molt intens, de manera que durant els primers quinze minuts de joc va disposar de fins a cinc ocasions de gol molt clares, fins que, per fi, Sabaté va aconseguir inaugurar el marcador al minut 27. Veient-se a baix, el Son Sardina va estirar línies i va aconseguir tornar a igualar el matx, encara que el Pardinyes aviat va recuperar el comandament del duel amb una diana de Teixidó després d’una bona jugada col·lectiva. A la represa, el Pardinyes va seguir jugant a plaer i encara va anotar dos gols més, obra de Jarvie i Carles.

L’AEM va aconseguir ahir un empat agredolç davant de l’Espanyol (2-2). Les jugadores lleidatanes van dominar la possessió i el ritme de joc, però les barcelonines van ser més encertades de cara a porteria. El matx va començar amb un AEM superior, que va encadenar fins a cinc ocasions de gol consecutives que no es van materialitzar en gol. No obstant, al minut 34 l’Espanyol B no va perdonar i Laura Fernández va aconseguir obrir l’electrònic en la primera arribada de l’equip. Malgrat aquest cop, l’AEM va continuar dominant i poc abans del descans Pixu va tornar a igualar el partit rematant de cap un córner.

Després de la pausa, les lleidatanes van aconseguir culminar la remuntada amb el segon gol de Pixu, malgrat que tan sols un minut més tard, l’Espanyol va aconseguir tornar a empatar aprofitant un contraatac.