SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS COPA DEL REI

L’ICG, a la Mini Copa infantil

El club descarta contractar autocar per la poca inscripció i preveu uns 50 seguidors

Els components de l’equip infantil del Llista es van fer ahir la foto oficial de cara a la competició del KO.

Els components de l’equip infantil del Llista es van fer ahir la foto oficial de cara a la competició del KO.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Paral·lelament a la disputa de la Copa del Rei d’hoquei sobre patins, els equips infantils dels vuit quartfinalistes disputaran una nova edició de la Mini Copa infantil, en la qual l’ICG Software Lleida es mesurarà també al Reus Deportiu. L’equip llistat, que integren els porters Isaac Jones i Àlex Talazaga i els jugadors de pista Javier Félez, David Boces, Josep Baró, Aleix Calderón, Enric Solsona, Ricardo Sanz i Joan Marc Pujol, es mesuraran al seu rival reusenc dissabte a les 12.45 hores.

En cas de superar la ronda, els lleidatans, dirigits per Quim Fliquete i Marc Soler, se les hauran diumenge (12.15) amb el guanyador del Barça-Girona, mentre que la final es jugarà a les 17.00 hores. Quant al primer equip, el club ha descartat finalment contractar un autocar per la poca inscripció. “Teníem unes 24 persones inscrites i no ens sortia a compte organitzar-ho, ja que molts, per la situació laboral, han optat per viatjar amb els seus cotxes particulars”, va assenyalar el president, Enric Duch, que preveu una assistència de poca cosa més de mig centenar d’aficionats.

L’ICG, que manté el dubte del jugador del planter Deri Mataix, amb molèsties musculars des de fa un parell de setmanes, es va entrenar ahir i ho tornarà a fer dimecres, abans de viatjar dijous a Lloret per quedar concentrat.

Està previst que divendres s’entreni al matí a l’escenari del partit davant del Reus, que està programat a les 21.00 hores.

tracking