SEGRE

FUTBOL VIOLÈNCIA

Un seguidor de l’Espanyol n’agredeix dos més per portar una estelada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’RCD Espanyol ha obert un expedient per investigar una agressió que es va produir al seu estadi, a la conclusió del partit davant del Vila-real. Un seguidor de l’Espanyol va agredir uns altres dos aficionats blanc-i-blaus que mostraven una estelada. L’aficionat, que estaria identificat, va clavar un cop de puny al seguidor que portava l’estelada i li va obrir una cella, i també va colpejar a les costelles l’avi de la víctima, de 84 anys. El club blanc-i-blau va mostrar la seua intenció d’expulsar l’agressor en el cas que sigui soci. La família agredida, per la seua part, tindria intenció de donar-se de baixa com a socis, segons va anunciar RAC1.

En aquesta mateixa emissora, l’expresident Joan Collet va demanar al club que no toleri aquests actes violents. “El club ha de fer-los fora perquè si no tindrem un problema molt gran. És molt greu el que està passant i hi ha molta gent que no vol veure-ho”, va afegir.

D’altra banda, en el partit de Primera Catalana entre el Montcada i el Jonquera, l’entrenador de porters de l’equip gironí, Quim Ferrer, va denunciar que un jugador del Montcada li va clavar un cop de cap després que el Jonquera marqués un gol que empatava el partit, que va ser suspès. Ferrer va anunciar la seua intenció de denunciar l’agressor.

tracking