BÀSQUET

El Cadí no aconsegueix donar la sorpresa en la pista del Mann Filter (64-58)

Les del Alt Urgell mantenen la plaça de play off després de les derrotes de Gipuzkoa i Gernika

El Cadí no aconsegueix donar la sorpresa en la pista del Mann Filter (64-58)Jaime Galindo/El Periódico de Aragón

El Cadí no ha aconseguit donar la campanada a la pista del Mann Filter de Saragossa, on amb prou feines ha inquietat l’equip aragonès (64-58). Malgrat la derrota, les del Alt Urgell mantenen la seua plaça de play off després que Gipuzkoa i Bizkaia també perdessin els seus respectius partits de la jornada.

El partit ha començat amb el Cadí La Seu plantant cara a les locals, amb bon moviment de la pilota i buscant sempre la millor opció de tir. Però després d’un triple de Kraker que va posar el 7-9, el Mann Filter ha firmat un parcial de 8-0 que ha provocat el primer temps de Canut a 2:03 per al final del quart inaugural. Ramírez, que s'ha prodigat com mai en eltir exterior, ha aconseguit un triple que va tornar la igualtat al marcador (15-12).

L’equip del Alt Urgell ha continuat portant al límit les aragoneses, especialment en atac, on els costava desplegar les seues armes, en especial amb Barbee. Tanmateix, va aparèixer una altra de les jugadores determinants de la Lliga Femenina, la paraguaiana Ferrari, que amb 11 punts gairebé consecutius, que van suposar el 31-22. El Cadí era contra les cordes per primera vegada durant el partit i va aconseguir reaccionar des de la línia de tirs lliures, encara que les saragossanes van assolir el temps de descans amb una còmoda renda (35-27).

Després del pas pels vestidors, el Mann Filter va intentar trencar el partit, encara que les lleidatanes van continuar resistint. Va haver de ser Ferrari una altra vegada la que donés mostres de la seua qualitat en el tir exterior, elevant la diferència fins els 13 punts (46-33). Però el Cadí no estava disposat a rendir-se i va tornar al partit amb un parcial de 0-7 que en va completar una de molt desencertada Nogaye Lo. Les locals van aconseguir mantenir els 8 punts d’avantatge que acumulaven al descans, deixant les lleidatanes apel·lant a la remuntada. Tanmateix, les seues opcions es van esfumar en un instant, amb un parcial de sortida de 6-0 que situava a les locals 14 a dalt (58-44). A més, el Cadí en va tenir massa problema per anotar en l’últim quart, el que va impedir qualsevol reacció. Les opcions van arribar massa tard, amb dos triples seguits de Kraker i Oma a poc més d’un minut per al final, que van aconseguir retallar el marge, però no com per optar al triomf.