SEGRE

OLIMPISME PYEONGCHANG 2018

Martí Vigo, alumne de la UdL, competeix avui als Jocs de Corea

Martin Fourcade va fer ahir història amb la cinquena medalla.

Martin Fourcade va fer ahir història amb la cinquena medalla.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aragonès Martí Vigo, alumne de la UdL, tornarà a competir avui als Jocs de Pyeongchang, a Corea del Sud, on participarà en la prova d’esprint equips lliure, juntament amb Imanol Rojo. Divendres passat va debutar en els 15 quilòmetres d’esquí de fons, en què va abandonar per problemes físics. La prova d’avui està prevista a les 9.45.

D’altra banda, el francès Martin Fourcade, de la Catalunya Nord, va fer ahir història al conquerir la medalla d’or en el relleu mixt de biatló. Amb aquesta medalla es converteix en l’esportista més premiat a Pyeongchang, amb tres medalles, a què suma les dos que va guanyar a Sotxi. Amb cinc medalles, és l’esportista francès més premiat de la història olímpica d’aquest país, tant en els Jocs d’Estiu com als d’Hivern.

També ahir es va conèixer el segon cas de dopatge dels Jocs de Corea. Es tracta del jugador eslovè d’hoquei sobre gel Ziga Jeglic, que va donar positiu per fenoterol, per la qual cosa ha d’abandonar la vila olímpica. L’altre cas va ser el del patinador japonès Key Saito, mentre que també s’investiga el possible cas d’un jugador rus de cúrling, Aleksandr Kruixelnitxii.

En el global de la jornada esportiva d’ahir, Alemanya va igualar els onze ors que ostenta Noruega, que lidera el medaller amb vint-i-tres metalls, per vint-i-nou de la delegació alemanya.

tracking