SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Semedo, del Vila-real, acusat de lesions i detenció il·legal

Va ser arrestat ahir per la Guàrdia Civil i el club l’expedienta

Semedo, del Vila-real.

Semedo, del Vila-real.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va detenir ahir el jugador del Vila-real, Rubén Semedo, al qual se li atribueix un delicte de lesions i de detenció il·legal. El portuguès Semedo ja ha estat detingut almenys en dos ocasions més, una de les quals el novembre del 2017 per haver participat en un incident a les portes d’un local de lleure. El jugador té 23 anys i va arribar al Vila-real l’estiu passat, però des d’aleshores gairebé sempre ha estat lesionat.

El Vila-real, per la seua part, va explicar a través un comunicat que ha obert un expedient informatiu al futbolista i que prendrà les mesures disciplinàries oportunes “amb el màxim rigor i contundència partint de la gravetat dels fets”. Per recomanació dels serveis jurídics del club, aquest va optar per no realitzar més manifestacions públiques mentre el cas continuï obert.

La detenció d’ahir va ser conseqüència d’uns fets que es van produir el passat dia 11. Semedo va participar presumptament, amb dos persones més, en la retenció d’un home al qual van prendre les claus per entrar al seu pis i apropiar-se diners o d’objectes que poguessin comprometre el jugador, segons va publicar premsa valenciana.

Durant el matí efectius de la Guàrdia Civil van romandre diverses hores a l’interior de la casa de Semedo, un xalet a la urbanització de Torre en Conill, que pertany al municipi valencià de Bétera, d’on també van treure diverses caixes i bosses amb diferents pertinences. Després de la retirada de les caixes, ja a la tarda, el detingut va sortir a l’interior d’un furgó.

tracking