SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Llagostera, rival del Lleida dissabte, un dels quatre pitjors locals

Els d’Albadalejo, discrets com a visitants

La banqueta de la UE Lleida, durant el partit davant de l’Ontinyent

La banqueta de la UE Lleida, durant el partit davant de l’OntinyentLLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida, cinquè a la Lliga després de l’excel·lent victòria del passat cap de setmana sobre l’Ontinyent (4-0), té aquest dissabte una magnífica oportunitat per continuar amb la progressió i fer un altre pas cap al play-off. Visita el Llagostera, un rival que està situat al lloc 14, amb 29 punts, 9 menys que el Lleida i només dos per sobre de les posicions de descens. Però l’equip gironí és un dels quatre pitjors equips com a local. Al seu camp només ha sumat 12 punts, els mateixos que l’Alcoià, i únicament dos equips presenten pitjors números com a local, l’At. Balears, penúltim, que ha sumat 11 punts a casa i el cuer, Deportivo Aragón, que n’ha sumat 7.

Però a la debilitat del Llagostera com a equip local s’uneix la poca fiabilitat del Lleida com a visitant. En els seus desplaçaments, l’equip blau ha sumat només 14 punts, deu menys dels que ha aconseguit al Camp d’Esports. Deu equips han sumat més punts que el Lleida com a visitants. Lluny del seu estadi, el Lleida ha perdut quatre partits, n’ha empatat cinc i n’ha guanyat només tres.

L’equip lleidatà només ha guanyat tres partits lluny del Camp d’Esports i ha sumat 14 punts fora

Set equips han guanyat més partits fora que el Lleida i, amb tres triomfs com els blaus, hi ha sis equips més.

D’altra banda, dos jugadors van atendre ahir els mitjans de comunicació. Manu Molina es va mostrar optimista de cara a les opcions del Lleida de jugar el play-off. “Encara queden moltes jornades. Els últims sis partits de Lliga diran les opcions reals que tenim de jugar el play-off, però si seguim en aquesta línia estic segur que ho aconseguirem.”

Satrustegi, per la seua part, va dir que “aquesta setmana no podem perdre, hi ha molts duels directes”.

tracking