SEGRE

DEPORTES

Dos joves d'Agramunt, en l'aventura Uniraid

Ruta solidària amb cotxe pel Marroc

Els joves d’Agramunt que participaran a la Uniraid.

Els joves d’Agramunt que participaran a la Uniraid.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos joves d’Agramunt de 21 anys i estudiants d’enginyeria, Oriol Farràs i Jordi Noguera, han partit aquest matí de la capital del Sió per participar en l’Uniraid 2018, una aventura solidària per a estudiants que discorrerà del 24 de febrer al 4 de març pel desert del Marroc en turismes amb més de 20 anys d’antiguitat. El seu cotxe és un Peugeot 205 de l’any 1993.

L’Uniraid no és una cursa de velocitat, sinó que és un viatge aventura amb l’objectiu d’entregar 30 quilos de material solidari per als col·legis i les famílies necessitades dels llogarets del desert. Per aconseguir completar l’objectiu, Farràs i Noguera hauran de creuar uns 2.500 quilòmetres, distribuïts en 7 etapes, sense cap tipus de dispositiu electrònic, tan sols una brúixola i un roadbook

Farràs i Noguera van presentar ahir als veïns d’Agramunt el cotxe i el seu equip, Agra-Racing, després de mesos de preparació canviant seients, volant i col·locant llums led. D’altra banda, van aprofitar per acabar de recollir material que entregaran com joguines, roba i material escolar, entre d’altres.

tracking