SEGRE

DEPORTES

El Memorial Culleré varia la ruta i serà més escolar

Se celebrarà el 5 de març amb sortida i arribada a la pista d’atletisme || Hi haurà 600 atletes, entre ells alumnes de Primària i Secundària

La presentació del Memorial Culleré va tenir lloc ahir a l’ajuntament de Mollerussa.

La presentació del Memorial Culleré va tenir lloc ahir a l’ajuntament de Mollerussa.AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La quarantena edició del Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré, que tindrà lloc el 5 de març al parc de la Serra i en el qual s’espera la participació d’uns 600 atletes, tindrà com a principal novetat la variació en el circuit habitual.

D’aquesta manera, tindrà com a punt de sortida i arribada la pista d’atletisme aprofitant també el traçat que es va utilitzar durant la celebració del Campionat de Catalunya de cros, que va acollir la capital del Pla d’Urgell el dia 11 d’aquest mes.

A més, la prova farà aquest any una aposta per potenciar la participació dels centres de Primària i Secundària, ja que els atletes del club amfitrió, el Xafatolls, no competiran com a club sinó representant els centres on estudien. Hi haurà premis de 300, 200 i 100 euros en material escolar als tres primers centres.

Així ho van explicar ahir durant la presentació, l’alcalde de Mollerussa Marc Solsona, i Juli Niubó, president de l’AA Xafatolls, coorganitzadora del cros juntament amb el consistori. D’altra banda, Solsona va aprofitar l’acte per referir-se a l’impacte del 155 que, segons ell, ha frenat una línia de subvencions prevista per la Generalitat per a millores en pistes d’atletisme.

No obstant, va indicar que hi ha converses amb la Diputació per obtenir ajuts i poder implementar millores com els vestidors, els serveis i un gimnàs.

tracking