El Balaguer entrepussa

Cau davant del Bellvitge malgrat avançar-se || Els locals van acabar remuntant gràcies a les concessions

Genís Soldevila, del Balaguer, intenta superar dos jugadors del Bellvitge.

Genís Soldevila, del Balaguer, intenta superar dos jugadors del Bellvitge.ÀREA 11

El Balaguer va caure ahir davant el Bellvitge (2-1) en un partit que tenia controlat abans del descans, però que els barcelonins van acabar remuntant gràcies a les concessions dels lleidatans.

Era un matx propici per sortir de la zona perillosa de la taula i el conjunt que dirigeix Jordi Belló va sortir en bloc per intentar marcar el primer gol. Trota i Giribet van tenir les primeres ocasions, però no van aconseguir inaugurar el marcador. El porter local va estar encertat, també en dos ocasions més de Leo i Peque, davant d’un Bellvitge que intentava defensar-se com podia. Els locals van anar calmant el joc, esperant arribar al descans amb el 0-0 inicial. Tanmateix, en el tram final de la primera meitat va arribar el gol del Balaguer. Víctor va anar a colpejar la pilota a l’àrea local i un central el va fer caure intentant refusar. Miquel es va encarregar de tranformar la pena màxima en el 0-1.

En el segon acte, el guió del partit va canviar completament. El Balaguer no va saber llegir el ritme inicial del Bellvitge, que en un error defensiu dels lleidatans va aconseguir empatar (1-1).

Els de la Noguera van intentar reaccionar després del cop rebut, però el matx es va trencar per complet. El Bellvitge havia aconseguit l’objectiu de l’empat i va jugar amb els nervis dels visitants.

Malgrat que l’empat semblava el resultat més just, el Bellvitge va rebre un premi inesperat a l’últim minut. La pilota va acabar dins de l’àrea del Balaguer, la defensa no va saber treure’l de la zona de perill i Gerard va aprofitar el regal per establir el 2-1. Els lleidatans no van tenir temps de reacció i se’n van anar amb les mans buides del camp d’un equip que semblava condemnat al descens de categoria.

Després del partit, Jordi Belló, tècnic del Balaguer, va manifestar que “no hem estat a l’altura de les circumstàncies en cap moment, ni a la primera meitat. A la segona hem sortit adormits i no hem creat cap ocasió clara de gol. No hem estat contundents en defensa i així no podem contruir gaire. Ells han jugat amb més intensitat, amb més cor, i han remuntat. El 2-1 és el resum del nostre partit, tot errors”.