HOQUEI SOBRE PATINS COPA DEL REI

El Barça encadena el tercer títol de Copa al derrotar el Liceo

Va ser clau el porter blaugrana, elegit MVP

Jugadors, staff tècnic i auxiliars del FC Barcelona celebren la consecució de la Copa.LUIS VELASCO/RFEP

El FC Barcelona Lassa es va proclamar campió de la Copa del Rei d’hoquei sobre patins al vèncer ahir l’HC Liceo en la gran final que es va disputar a Lloret de Mar. Amb aquest títol el Barça ja suma 22 Copes del Rei, la tercera consecutiva, igualant la seua millor ratxa en la competició que va aconseguir entre el 1985 i el 1987.

El primer temps va estar marcat per la gran intensitat oferta per tots dos conjunts i per l’encert total dels dos porters, que van evitar que s’inaugurés el marcador malgrat llançar-se fins a tres faltes directes. Dos per al Liceo i una per al conjunt blaugrana. En el segon acte va arribar l’efectivitat blaugrana i el xou de Sergi Fernández. El porter blaugrana, MVP d’aquesta edició, va protagonitzar un recital d’encerts que va donar mig títol a l’equip blaugrana. L’altra meitat es va començar a cuinar als dos minuts de la segona part amb el 0-1 de Sergi Panadero des del punt de penal i una targeta blava a Josep Lamas dos després va permetre a Pau Bargalló situar el 0-2 de falta directa. El Liceo va tenir les seues ocasions, però Fernández es va tornar a creuar en el camí abans que Carlo di Benedetto marqués l’1-2 en el 36. A deu minuts per al final els dos equips estaven amb 14 faltes i va arribar la quinzena per a tots dos sense conseqüències per al marcador. Val a recordar que l’ICG Software Lleida Llista, malgrat caure a quarts davant del Reus (7-6), ha fet un gran paper en aquesta edició copera.