Els germans Carulla s'imposen en la cinquena Volta al Pantà d'Utxesa

La prova va congregar uns 650 corredors.

Uns 650 corredors es van reunir ahir a la Volta al Pantà d’Utxesa, una de les proves més multitudinàries del calendari lleidatà. Els germans Carulla, Antoni i Rosamari, es van proclamar vencedors de la prova, puntuable per a la Lliga Ponent Eurosomni, que aquest any arribava a la cinquena edició. En la distància llarga, de 10 quilòmetres, Antoni Carulla (Runners Balaguer) va ser el més ràpid amb un temps de 34.00. L’independent Xavi Mora va ser segon, parant el cronòmetre en 35.39, i Gerard Jové (Firehawk Team) va ser tercer amb 35.50. En categoria femenina Rosamari Carulla (Logiesport La Guineu), la vigent campiona de la Lliga Ponent, es va imposar amb un temps de 40.55. La van acompanyar en el podi Lus Moreno (Clos Pons Thai Runners), segona amb un crono de 43.55, i Joana Torné (Xafatolls), tercera amb 44.36. Respecte a la prova curta, de 6,5 quilòmetres, hi va haver doblet del Runners Balaguer amb Sergi Nunes i Natàlia Bernat. El primer es va imposar en categoria masculina amb un temps de 22.48, seguit per Sergi Bernaus (Esports Truga), segon amb un temps de 23.25, i Francesc Monclús (Xafatolls), tercer amb 23.36. Bernat es va imposar en categoria femenina amb un crono de 29.38, seguida per les independents Aïda Borrell, segona amb un temps de 30.00, i Teresa Roigé, tercera amb 30.11.