SEGRE

FUTBOL SUPERCOPA DE CATALUNYA

Barça-Espanyol de nivell

Han de convocar un mínim de dotze jugadors del primer equip a la Supercopa el 7 de març al Camp d’Esports || Arriben igualats amb un títol cadascun

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona i l’Espanyol, que disputaran la Supercopa de Catalunya el dimecres 7 de març al Camp d’Esports (18.45 hores, Esport3), dirimiran quin equip desfà la igualtat en títols (un per a cadascun, des que es va canviar el format anterior de la Copa Catalunya) i ho faran amb un mínim de dotze jugadors convocats de les primeres plantilles, per la qual cosa serà una final de bon nivell. El partit tindrà, a més, presència arbitral lleidatana amb el col·legiat de Primera Xavier Estrada i amb Albert Català com a quart àrbitre.

La Seu Vella va acollir ahir la presentació d’aquesta festa del futbol català, que en les dos edicions anteriors es va celebrar a Girona i Tarragona. El Camp d’Esports registrarà un ple amb la presència gratis de jugadors i jugadores del futbol lleidatà. Per la seua part, els socis de Barça, Espanyol i Lleida poden comprar les entrades a cinc euros fins demà dimecres a la delegació lleidatana de l’FCF. Finalment, si sobren localitats, les podrà adquirir el públic en general a partir d’aquest dijous, 1 de març, fins al mateix dia del partit a un preu de quinze euros l’entrada de Tribuna i vuit la de Gols.

Tots els nens i nenes del futbol base lleidatà hi assistiran gratis i es preveu un ple a l’estadi

El president de la Federació Catalana de Futbol, el lleidatà Andreu Subies, va apuntar que aquest partit “és per a la ciutat, per a la gent de Lleida, però sobretot perquè els clubs modestos representats en els jugadors tinguin un premi i vegin un gran espectacle”.

Per la seua part, l’alcalde, Àngel Ros, va destacar que aquesta final “és un exemple molt clar del vincle entre el futbol base i el d’elit”, i va recordat la col·laboració de la Paeria en els costos de l’esdeveniment perquè el futbol base lleidatà hi pugui assistir gratis. Barça i Espanyol van ser representats pels directius Xavier Vilajoana i Carlos García Pont, respectivament, que van coincidir que sortiran a guanyar “un títol important”. El vicepresident del Lleida, Jordi Esteve, va desitjar que “Barça i Espanyol se sentin com a casa i que amb l’excel·lent gespa s’hi vegi un gran espectacle”.

El secretari general de l’esport, Gerard Figueras, va dir que la Supercopa a Lleida tindrà “criteris d’excel·lència” i va elogiar l’FCF. “Els canvis i iniciatives sota el mandat d’Andreu Subies l’han convertit en un referent”, va concloure.

Els directius del FC Barcelona, Xavier Vilajoana, i de l’Espanyol, Carlos García Pont, es donen la mà al costat del trofeu ahir a la Seu Vella.

Els directius del FC Barcelona, Xavier Vilajoana, i de l’Espanyol, Carlos García Pont, es donen la mà al costat del trofeu ahir a la Seu Vella.MAGDALENA ALTISENT

tracking