SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

El Mollerussa instaura el 'tercer temps' al planter

Emula el rugbi amb una xocolatada entre els equips i els rivals després dels partits

Els preminis del Molerussa i Força Lleida, compartint el ‘tercer temps’.

Els preminis del Molerussa i Força Lleida, compartint el ‘tercer temps’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Mollerussa ha traslladat a la base el tradicional tercer temps del rugbi, en el qual els dos contendents comparteixen una beguda o un àpat després del partit. Amb l’objectiu de fomentar els valors de la convivència i la companyonia, l’entitat del Pla d’Urgell ha posat en marxa aquesta iniciativa entre els equips de base, des de la categoria premini fins a la júnior, que consisteix a compartir després dels encontres una xocolatada amb els rivals, una idea que ha estat molt ben acollida tant pels pares com els clubs adversaris.

Josep Maria Torres, director tècnic del Mollerussa i impulsor de la iniciativa, va explicar que “inicialment era una prova pilot per veure quina acceptació tenia entre els jugadors i els clubs rivals, però la veritat és que ha estat molt bona, sobretot entre els pares, i ara hem de veure de quina manera ho organitzem per allargar-ho fins al final de temporada i pensant ja en la següent”.

Dels quinze equips de base amb què compta el club, tretze ja han pres part en aquest projecte i només queden pendents d’estrenar-se els dos júniors i el cadet masculí. “La idea se’m va acudir després de conversar amb un dels nostres jugadors, que també practicava el rugbi, un esport en el qual aquesta pràctica està molt arrelada, i vam pensar d’introduir-la per fomentar la companyonia”, va apuntar en aquest sentit Torres, que va reconèixer que “en els més de vint anys que fa que sóc al món del bàsquet mai havia vist una cosa similar”.

Els preminis del Molerussa i Força Lleida, compartint el ‘tercer temps’.

Els preminis del Molerussa i Força Lleida, compartint el ‘tercer temps’.SEGRE

tracking