SEGRE

Entrada al Gol Sud a 5 €

El Lleida fixa aquest preu per a localitats d’aquest sector al partit d’aquest diumenge contra l’Alcoià || La recaptació anirà destinada íntegrament a comprar llet i oli per al Banc dels Aliments

Una espectacular vista aèria del Camp d'Esports ahir a la tarda cobert per una capa de neu.

Una espectacular vista aèria del Camp d'Esports ahir a la tarda cobert per una capa de neu.Itmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha fixat un preu molt popular de cinc euros per a les entrades de la grada de Gol Sud de cara al partit de diumenge amb l’Alcoià (18.00 hores) i tota la recaptació es destinarà íntegrament a la compra de llet i oli, que el club donarà després al Banc dels Aliments. Així, amb aquesta iniciativa amb doble vessant social i solidari, el Lleida pretén d’una banda atreure més públic al Camp d’Esports per a un encontre important com el de l’Alcoià, abans de visitar un rival directe com el Cornellà, i d’altra banda, continuarà col·laborant amb aquesta entitat benèfica com ja ha fet el club en diverses ocasions.

VENDA, DES D’AVUI Aquestes entrades es posaran a la venda des d’avui i fins divendres a les oficines, de 16.30 a 20.00

Aquestes entrades es posaran a la venda a partir d’avui dimecres, demà dijous i divendres, a les oficines del Camp d’Esports, de les 16.30 a les 20.00 hores. Així mateix, el Lleida va informar que també s’habilitarà un contenidor a l’entrada de les oficines del club per a tots aquells que vulguin donar aliments bàsics com llegums cuits i conserves de peix, entre altres productes.

Entrades pel Barça - Espanyol

També al Camp d’Esports, però en aquest cas a les taquilles de l’estadi, començaran a vendre’s a partir de demà dijous 1 de març i fins al mateix dia del partit les entrades al públic en general per a la Supercopa de Catalunya entre Barça i Espanyol de dimecres que ve, 7 de març. Els preus són de quinze euros la localitat de Tribuna i vuit la de Gols.

Autocar a Cornellà

Per una altra banda, el Lleida ha organitzat un autocar per animar l’equip a Cornellà el diumenge 11 de març, a les 17.00 de la tarda. El preu del viatge és de deu euros per a la Grada d’Animació, dotze per als abonats i quinze per al públic. No s’inclou entrada i es podrà reservar bitllet a partir de demà dijous.

tracking