SEGRE

Retard en la instal·lació del marcador

La neu impedeix que el transport del material arribés ahir, com estava previst, i és una incògnita si podrà estrenar-se diumenge i tenir-lo a punt per a la Supercopa

El camp de l'Alpicat mostrava ahir aquesta imatge nevat

El camp de l'Alpicat mostrava ahir aquesta imatge nevat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les nevades de les últimes hores i les que s’esperen han retardat la instal·lació del nou videomarcador del Camp d’Esports que el club havia previst estrenar diumenge en el partit contra l’Alcoià per després poder-lo utilitzar en tota la seua esplendor a la Supercopa entre Barça i Espanyol. Segons va explicar el president Albert Esteve, “el material no ha arribat encara com estava previst perquè ha tingut problemes amb el transport des de França a causa de les nevades”. Esteve va afegir que “dijous [demà per al lector] esperem que arribi, però encara que fos així, el muntatge ja sumaria dos dies de retard. A veure quina solució podem trobar”, va assenyalar el dirigent del club blau, que no sap si podrà estar a punt el marcador per aquest diumenge.

ENTRENAMENT La plantilla, que torna avui al treball, ho farà a l’Onze de Setembre si continua nevant

El nou, del qual va començar a rebre el primer avanç de material dijous passat, és considerablement més gran que l’anterior. A més, el Lleida instal·larà un altre marcador a la zona de Tribuna en una segona fase. La neu que ha caigut durant les últimes hores a les comarques lleidatanes, al marge del retard provocat en la instal· lació del marcador, ha deixat estampes poc freqüents com la imatge que presentava ahir a la tarda el Camp d’Esports, cobert per una capa de neu. La majoria dels clubs lleidatans de la capital i de la resta del territori van decidir suspendre ahir els respectius entrenaments a causa de la neu. Pel que fa a la primera plantilla del Lleida, que avui torna al treball, ha sol·licitat a la Paeria entrenar-se al pavelló Onze de Setembre a les 11.00 hores.

tracking