El Barça ensopega

El Barça, perjudicat per l’arbitratge, es deixa dos punts contra el Las Palmas i veu reduït a cinc l’avantatge sobre l’Atlètic de Madrid, amb el qual jugarà diumenge || Messi va avançar l’equip amb un llançament de falta i Calleri va empatar de penal inexistent

Gálvez consola Messi, caigut a terra, en una acció del partit d’ahir.

Gálvez consola Messi, caigut a terra, en una acció del partit d’ahir.EFE

El FC Barcelona va entrepussar en la visita a la UD Las Palmas (1-1) i va veure reduït l’avantatge a cinc punts amb l’immediat perseguidor, l’Atlètic de Madrid, amb el qual s’enfrontarà aquest diumenge que ve en un encontre decisiu per aclarir el campionat.

El conjunt blaugrana, obligat després de la golejada blanc-i-roja del dia anterior davant del Leganés, es va deixar dos punts en un partit en el qual es va veure perjudicat per diverses decisions arbitrals. Mateu Lahoz no va veure un penal sobre Paulinho a la primera part; va perdonar l’expulsió al porter del Las Palmas a l’última acció de la primera meitat, ja que va tocar clarament la pilota amb la mà fora de l’àrea i, a la segona va perdonar una clara expulsió a Gálvez. A més a més, va assenyalar un penal inexistent contra els blaugranes tot just al començament de la segona meitat, que va suposar el gol de l’empat canari.

El Barça, que necessitava guanyar per mantenir els set punts d’avantatge sobre l’Atlètic de Madrid, va jugar una bona primera meitat, però a la segona va ser lent, sense ritme i va fallar moltes passades.