SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Borja Comenge: "Intentarem treure el cap a la zona de 'play-off"

Comenge, optimista sobre les opcions de l’Actel Lleida quan falten deu jornades

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Borja Comenge, tècnic de l’Actel Lleida, es va mostrar ahir més optimista que mai sobre les opcions de l’equip de classificar-se per als play-offs de la LEB Or, quan falten deu jornades per al final de la fase regular. “Hem jugat contra tots els equips de la zona baixa i l’average el tenim guanyat amb gairebé tots, només el vam perdre amb Palma per un punt, la qual cosa ens dóna avantatge en cas de múltiples empats. Hem jugat contra tots, així que ara intentarem treure el cap per dalt”, va assenyalar. “Si millorem una mica, no defallim i no ens posem nerviosos, ho intentarem. Tenim tots els arguments per intentar-ho al veure que som capaços de competir amb els que estan en aquesta zona, com contra el Corunya. Encara ens falta jugar amb Càceres, Palència i Valladolid, que són els que estan ficats en aquesta lluita.” El tècnic va dir que afrontaran les deu jornades finals com una minilliga. “Ara sabem el que tenen els rivals i, una vegada tancat el termini de fitxatges, contra qui hem de jugar. Ens prendrem aquests últims deu partits com una minilliga perquè l’equip està treballant bé, sense contratemps.”

No obstant, al partit de demà (18.30 hores) a la pista de l’Oviedo, no estarà disponible Mbaye, que es recupera de les molèsties que patia. “Hem d’aturar-lo durant dos setmanes i ja veurem si hi és per al partit contra el Valladolid. Però ja n’érem conscients. Per sort podem comptar amb Olaizola i ha tornat Hermet. A més, Karena ha tingut una altra setmana molt bona d’entrenaments”, va manifestar el tècnic de l’Actel.

Sobre el fet de jugar sis d’aquests deu partits lluny del Barris Nord, Comenge va assenyalar que “m’agradaria que el nostre públic pogués celebrar un triomf notable, com el que vam aconseguir a Melilla. Tindrem rivals molt complicats, però nosaltres lluitarem per guanyar tots els partits”.

Borja Comenge durant l’últim partit amb el Corunya.

Borja Comenge durant l’últim partit amb el Corunya.AMADO FORROLLA

tracking