SEGRE

HOQUEI COMPETICIÓ

Nova cita amb la història per al Vila-sana

El Vila-sana debutarà avui a la Copa del Reina amb el Cerdanyola (21.15), en el partit que tanca la jornada de quarts || “Hi anem amb il·lusió i sense pressió”

Les jugadores del Vila-sana, que avui debutaran a la Copa de la Reina.

Les jugadores del Vila-sana, que avui debutaran a la Copa de la Reina.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana té avui una nova cita amb la història. L’equip del Pla d’Urgell debuta aquesta nit a la Copa de la Reina, tota una gesta en la primera temporada a la màxima categoria de l’hoquei femení i un premi a la bona tasca durant la primera volta a l’OK Lliga femenina, ja que es classifiquen els set primers, a més de l’organitzador, el Vilanova i la Geltrú. L’equip que entrena Jordi Capdevila jugarà contra el Cerdanyola (21.15) en el partit que tanca la jornada de quarts de final. Abans s’enfrontaran Voltregà-Bigues i Riells (16.00); Gijón-Palau de Plegamans (17.45) i Manlleu-Vilanova (19.30). Si aconsegueix el pas a semifinals, s’enfrontarà amb el guanyador del Manlleu-Vilanova.

“Hi anem amb molta il·lusió i, sobretot, amb la intenció de passar-ho bé”, explicava el president, Ramon Porta. “Hem de mantenir els peus a terra, al davant tenim equips consolidats i hi anem sense cap pressió.” Jordi Capdevila, tècnic del Vila-sana, creu que, precisament, aquesta falta de pressió pot jugar a favor seu. “No tenim l’obligació de guanyar la Copa, com sí que tenen altres equips, però nosaltres mateixos ens autoexigim arribar al més lluny possible. Hi anem sense pressió, però amb l’objectiu de competir per aquest trofeu.”

L’equip, que s’allotja a Cunit, tindrà el suport des de la grada de prop de vuitanta seguidors

L’equip no estarà sol a Vilanova i la Geltrú. Malgrat que cada equip disposava només de cinquanta entrades, el club del Pla d’Urgell n’ha demanat quinze més i, com explica el president, “hi ha aficionats que es desplacen amb la intenció de comprar-la al pavelló. En total hi haurà aproximadament vuitanta aficionats nostres a les grades”, afegeix.

L’expedició ha establert el quarter general a Cunit i l’equip partirà avui a les 14.30 cap a aquesta localitat. “Crec que l’equip arriba molt bé”, afegeix Capdevila. “Potser m’hauria agradat jugar abans i no tancar la jornada, però ens adaptarem i aprofitarem per descansar a primera hora de la tarda.” Quant al rival, afirma que “és un partit molt difícil. És un bon equip, que també arriba molt bé a la Copa i ens exigirà molt”.

tracking