SEGRE

BÀSQUET LEB OR

A donar la campanada a Oviedo

L’Actel, sense Mbaye però amb la tornada de Hermet, vol donar avui la sorpresa a la pista d’un ‘gran’ molt reforçat || “A veure si podem fer-los un ensurt”, apunta Borja Comenge

A donar la campanada a Oviedo

A donar la campanada a OviedoSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

A l’Actel Força Lleida no li queda més remei que buscar a fora el que perd al Barris Nord, on només ha estat capaç de guanyar cinc dels tretze partits disputats fins a la data, el mateix nombre de victòries que acumula com a visitant, on s’ha mostrat una mica més fiable. Aquesta mala ratxa com a local li ha costat quedar momentàniament fora de les posicions de play-off, una zona a la qual vol tornar donant aquesta tarda (18.30) la campanada, com va apuntar el mateix Borja Comenge, i guanyar a la pista de l’Oviedo, un dels grans de la Lliga que s’ha reforçat a consciència.

El club asturià ha reaccionat als problemes físics d’alguns dels jugadors incorporant fins a quatre fitxatges en aquest mercat d’hivern, tres dels quals pràcticament en les últimes dos setmanes. L’aler croat ex-ACB Zoran Vrkic, ex del Bilbao i Guipuzkoa, i els pivots Mike Carlson, que va ascendir la campanya

El quadre asturià ha fitxat tres jugadors, dos d’ells ex-ACB, en l’última setmana i mitja

passada

amb el quadre donostiarra, i Chema González, procedent del Fuenlabrada, s’han unit fa poc al base nord-americà Nick Novak, fitxat el mes de gener, per reforçar un equip que presenta la candidatura a l’ascens.

“L’any passat van ser campions de Copa i van jugar les semifinals del play-off, ja que és un equip ja instal·lat a la zona alta de la classificació. És veritat que aquest any ha tingut problemes físics importants, però és un club acostumat a reaccionar, com s’ha vist, incorporant Chema González, Carlson, un dels millors jugadors de la passada temporada, i Vrkic, un jugador amb passat ACB i amb una dimensió de primer nivell de la Lliga”, va explicar Comenge, que es mostra optimista malgrat l’última derrota davant del Corunya. “L’altre dia vam perdre però vam competir de tu a tu contra un equip de play-off, per la qual cosa hem de creure que el nostre nivell de joc és a prop d’aquests equips. Si millorem una mica, perquè crec que aquest equip té encara marge de millora, i no defallim i ens aferrem a les coses positives, tindrem opcions. A veure si podem anar a Oviedo i fer un ensurt”, va etzibar el tècnic de l’Actel, que ja dóna la permanència per assegurada. “Matemàticament no estem salvats però virtualment sí, perquè tenim quatre victòries de marge i els equips de baix tindran enfrontaments directes. En canvi nosaltres ja tenim els deures fets”, va postil·lar.

Per al duel d’aquesta tarda, Comenge tindrà la baixa ja coneguda de Mbaye, que descansarà dos setmanes a l’espera que pugui reaparèixer a la pista del Valladolid, i recuperarà Kregor Hermet, baixa davant del Corunya a l’estar amb la selecció, amb la qual no va disputar ni un sol segon. En aquest sentit, el tècnic es va queixar de la situació. “És un tema que s’ha de revisar en el futur perquè hi ha clubs que s’han vist més perjudicats que d’altres i són coses que no afavoreixen l’esperit esportiu de la competició”, va afirmar.

A donar la campanada a Oviedo

A donar la campanada a OviedoSEGRE

A donar la campanada a Oviedo

A donar la campanada a OviedoSEGRE

A donar la campanada a Oviedo

A donar la campanada a OviedoSEGRE

A donar la campanada a Oviedo

A donar la campanada a OviedoSEGRE

tracking