SEGRE

HOQUEI LLIGA

Assaig per anar a Portugal

Folguera afirma que el partit del Llista avui a Voltregà (20.00), un rival directe, servirà per preparar la tornada de la CERS || El disgust de la Copa, oblidat

Jugadors del Llista celebren un dels gols al Girona.

Jugadors del Llista celebren un dels gols al Girona.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software visita avui a la Lliga la difícil pista del Voltregà (20.00), en un partit que el tècnic del Llista, Albert Folguera, admet que es pren com un assaig de cara al partit de tornada dels quarts de final de la CERS, que els lleidatans jugaran dissabte que ve a la pista del Tomar portuguès, on defensaran el 4-2 de l’anada. “És un partit important que em prenc com un entrenament de cara al de dissabte que ve”, explicava Folguera, que veu similituds en tots dos. “Com a Portugal, a Voltregà hem de jugar un partit seriós, en el qual predominaran les defenses i en què haurem de saber jugar amb un resultat ajustat”, afegia.

Folguera assegura que el disgust de la Copa ja està oblidat, després que l’equip perdés l’encreuament de quarts davant del Reus per 7-6 amb un polèmic arbitratge. “Vam competir bé i va ser una llàstima que el resultat quedés adulterat per una decisió. Però crec que hem sortit reforçats de la Copa perquè vam estar plantant cara fins al final. Per això dono importància al partit de Voltregà, perquè serà important que anem a Portugal animats si fem un bon partit.” El Llista, sisè amb 31 punts, visita un rival que és vuitè, amb 27 i, per tant, un rival directe en la lluita per assolir la quarta posició. “És una pista complicada. No serà un partit fàcil. Ells ja ens van guanyar 3-4 a la primera volta.” De totes maneres, valora que “estem molt motivats i anem amb les ganes de fer les coses molt bé”, va valorar el tècnic.

tracking