SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Gerard vol la tercera

El tècnic del Lleida confia mantenir la bona línia i encadenar tres victòries per primera vegada aquesta temporada || Adverteix de la dificultat de l’Alcoià

Jugadors del Lleida van fer aportacions per al Banc d’Aliments.

Jugadors del Lleida van fer aportacions per al Banc d’Aliments.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo, va admetre que per a l’equip és “un repte” encadenar tres victòries, una cosa que encara no han pogut fer aquesta temporada i que aconseguiran si demà derroten l’Alcoià. “És la segona vegada que tenim aquesta oportunitat a casa i volem encadenar tres victòries, esperem aconseguir-ho”, va explicar, tot i que va advertir de les dificultats contra un equip que està tenint bons resultats fora de casa i que arriba al Camp d’Esports amb nou entrenador.

“Que siguem el millor equip de la segona volta és una cosa en què no pensem”, va afegir en relació amb el fet que són el líder en punts aquest any. “L’Alcoià és el segon millor equip fora de casa. Però són coses anecdòtiques, hem d’oblidar-nos d’aquestes etiquetes. El que hem d’intentar és tornar a fer una gran versió del Lleida i que l’Alcoià no estigui còmode. Espero que sigui el Lleida que s’ha vist aquestes últimes setmanes, dominador, marcant gols...”

Albadalejo demana a l’afició que vagi a l’estadi perquè “és el moment en què tots hem d’aportar”

Va tornar a restar importància a la classificació. “Hem de continuar amb el nostre camí. Arribar a la trentena jornada i veure com estem. Guanyar diumenge i arribar als quaranta-quatre punts, amb la qual cosa ja tindríem la salvació virtual. Després anem a Cornellà i ve l’Ebro i llavors ja et pots pronunciar.”

També va demanar a l’afició que assisteixi al camp. “Tant de bo es noti la promoció [vegeu el desglossament]. Aquest és el moment en què tots hem d’aportar. Els de pedra picada hi seran segur i agrairem el suport a tothom que vingui. Però és el moment de definir per al que volem lluitar”, va afegir.

També va admetre que Bojan Radulovic ja no jugarà amb el Lleida i que s’incorporarà al Brighton, una vegada hagi conclòs el compromís amb la selecció sub-19 de Sèrbia. “S’ha acomiadat dels companys i el normal és que se’n vagi al nou club.” Per aquest partit, el tècnic no té, en principi, cap baixa.

Màxim esforç perquè el marcador estigui a punt Avui continuaran els treballs per col·locar el nou marcador del Camp d’Esports, que en principi hauria d’estar en funcionament demà per al partit amb l’Alcoià. Però les nevades i la pluja han endarrerit el muntatge, per la qual cosa ahir el club no podia garantir que pogués estrenar-se en aquest partit. L’objectiu és dedicar totes les hores possibles per intentar-ho.

tracking