SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida s'aferra a la ratxa

L’equip de Gerard Albadalejo rep al Camp d’Esports l’Alcoià (18.00 hores) amb l’objectiu d’encadenar la tercera victòria || El conjunt alacantí és el segon millor visitant de la Lliga

Una espectacular vista aèria del Camp d'Esports ahir a la tarda cobert per una capa de neu.

Una espectacular vista aèria del Camp d'Esports ahir a la tarda cobert per una capa de neu.Itmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida rep avui al Camp d’Esports l’Alcoià (18.00) amb l’objectiu de mantenir la bona ratxa i encadenar, per primera vegada aquesta temporada, tres victòries. No ho tindrà fàcil davant d’un rival que està obtenint molt bons resultats als desplaçaments, com demostra el fet que és el segon equip del grup que més punts ha sumat fora del seu camp.

L’equip que entrena Gerard Albadalejo arriba al partit en un gran moment. Ve de guanyar els dos últims encontres en els quals, a més, va veure porta amb facilitat. Va guanyar 4-0 l’Ontinyent en l’anterior partit al Camp d’Espots i, la setmana passada, es va imposar per 2-3 al camp del Llagostera. És, a més, l’equip que més punts ha sumat en aquesta segona volta de la competició, 17, la qual cosa l’ha situat a les portes de la zona de play-off.

El Lleida confia a mantenir aquesta bona línia de joc i resultats per continuar avançant cap a l’objectiu de classificar-se per a la lligueta d’ascens. Albadalejo va reiterar divendres passat que no es pronunciarà sobre les opcions de l’equip fins que conclogui la jornada 30. L’equip visitarà la setmana que ve el Cornellà i rebrà després l’Ebro i serà llavors, a falta de vuit partits per al final de la Lliga regular, quan considera que es podrà definir si l’equip està en disposició de lluitar pel play-off.

El rival d’avui no serà fàcil. Ha canviat d’entrenador i ocupa el lloc 12 a la classificació, a 10 punts de la zona de play-off, però ha demostrat ser un visitant molt incòmode. És el segon equip que més punts ha sumat en els desplaçaments, vint-i-dos, només superat pel líder Mallorca, que n’ha sumat 23. I ha guanyat els mateixos partits que el Mallorca, sis, de manera que són els equips que més victòries han aconseguit com a visitants. Arriba a l’estadi amb tres exjugadors del Lleida a les files: Carlos Barreda, Mario Fuentes i Nieto.

Albadalejo va afirmar divendres que tenia tot l’equip a la seua disposició, excepte Bojan Radulovic, que ja s’ha acomiadat per incorporar-se al Brighton. Té moltes variants per elegir i un onze inicial probable seria el format per Diego Rivas; Leto, Trilles, Satrustegi, Pumar; Javi López, Albístegui, Manu Molina, Jorge Félix; Juanto Ortuño i Nierga.

L’Alcoià mai ha guanyat al Camp d’Esports

L’Alcoià mai ha pogut emportar-se la victòria de Lleida, ni a l’actual etapa de Lleida Esportiu ni a la de la UE Lleida. Avui serà la catorzena vegada que el conjunt alacantí visiti el Camp d’Esports en partit de Lliga, i dels tretze precedents, nou van acabar amb victòria blava i quatre van ser empats. Les victòries van ser a la temporada 1950-51, a Primera divisió (3-1), la 1971-72 (1-0), la 1972-73 (3-0), la 1986-87 (4-1), la 2006-07 (3-0), la 2007-08 (3-2), la 2009-10 (1-0), la 2014-15 (2-0) i la temporada passada, 2016-17 (2-1), amb gols de Casares i Javi López, que precisament ha marcat en els dos últims partits, contra Ontinyent i Llagostera. Els quatre empats van ser en la 2008-09 (0-0), la 2010-11 (1-1), la 2013-14 (2-2) i la 2015-16 (0-0). D’altra banda, els d’Albadalejo buscaran, per primera vegada aquesta temporada, encadenar la tercera victòria seguida al Camp d’Esports, que s’ha convertit en un fortí: a la segona volta només han encaixat un gol (davant del Peralada), i en els últims set partits –des del mes de novembre–, només se n’han encaixat dos (a banda de l’anterior, el que va marcar l’Elx).

tracking