Futbol

El Lleida es col·loca a un punt del play off després de vèncer l'Alcoià (1-0)

Un gol de Juanto, que n’ha marcat quatre en els últims tres partits, permet a l’equip blau encadenar la seua tercera victòria per primera vegada en aquesta Lliga

El Lleida es col·loca a un punt del play off després de vèncer l'Alcoià (1-0)LLEONARD DELSHAMS

El Lleida Esportiu ha encadenat la seua tercera victòria per primera vegada en aquesta Lliga i s’ha situat a només un punt del play off, la frontera del qual marca el Cornellà, pròxim rival dels lleidatans, després de vèncer l’Alcoià per 1-0. El gol el va marcar Juanto en el minut 78 quan els alacantins jugaven amb deu homes per expulsió de l’exblau Mario Fuentes, després d’una dura entrada en el centre del camp a Jorge Félix. És el quart gol de Juanto en els últims tres partits. El Lleida ha sumat en aquesta segona volta vint dels 27 punts en joc.

Va ser un partit que li va costar al Lleida tirar endavant ja que, en la primera meitat, es va veure dominat per un Alcoià, que va ser el que es va atansar amb més perill a l’àrea rival. Tanmateix, la millor ocasió dels primers 45 minuts va ser per al Lleida amb un rematada de cap de Juanto que va desviar a córner el porter visitant (min. 41).

En la segona meitat, els blaus van poder marcar tot just reprendre’s el partit després d’un rematada de Marc Trilles a la sortida d’un córner que, novament, va refusar amb encert el porter de l’Alcoià. L’acció clau del partit es va produir en el minut 56 quan va ser expulsat Mario Fuentes. A partir de llavors, l’Alcoià, només amb deu homes, va perdre gas tot i que encara va disposar amb el 0-0 d’una bona ocasió en una rematada de Ruso al travesser (min. 70).

El Lleida, amb llums i ombres en el joc, aconseguiria marcar en el minut 78 per mediació de Juanto, que va culminar una gran internada per la banda i centre mesurat de Joel Huertas, qui acabava de sortir al terreny de joc (1-0).

D’aquí al final, el Lleida es va preocupar més per no deixar escapar el valuós triomf que d'atacar i l’Alcoià, ja en el temps afegit, patiria una nova expulsió, aquesta vegada de Ruso.

La pròxima jornada el Lleida visita al Cornellà, diumenge dia 11 a les 17.00 hores, en un duel directe pel play off en el qual els blaus esperen tenir el suport de molts seguidors lleidatans. El club ha organitzat un autocar per a aquest desplaçament.