HOQUEI OK LLIGA

R

L’ICG Software guanyava per 0-3 a Voltregà però va perdre en un pèssim final

Imatge de l’anterior cabana de pastor, que es va incendiar el setembre del 2016.GENERALITAT

L’ICG Software va encaixar ahir una sorprenent derrota per 4-3 a la pista del Voltregà, després de veure com l’equip local remuntava als cinc últims minuts un 0-3 amb el qual els lleidatans semblaven tenir ja tancat el partit. En uns cinc últims bojos, el Llista se’n va anar del partit, trasbalsat per decisions arbitratges i dedicant-se més a protestar que a centrar-se a com evitar la derrota. Enmig de tal descontrol, fins i tot Darío Giménez va fallar un penal quan el lluminós marcava 3-3.

Albert Folguera, per la seua banda, volia que el partit fos un assaig de cara a l’enfrontament de la CERS que jugarà dissabte que ve a Portugal, on defensarà el 4-2 de l’anada. El resultat d’ahir, si el repetís davant de l’Sporting Tomar, classificaria els lleidatans, però hauran d’estar molt més concentrats si volen accedir a la Final Four de la CERS.

El Llista va jugar bé durant 45 minuts, va arribar 0-0 al descans i va començar a encarrilar el partit amb el 0-1, marcat per Darío Giménez al minut 33. Al 41 Roberto Di Benedetto va anotar el 0-2 i, al 42, a vuit per al final, una de blava a Aleix Molas va permetre a Roberto Di Benedetto marcar el 0-3.

Semblava sentenciat però en aquest esport això mai pot presumir-se. L’1-3 de Vargas al 44 va tornar a ficar el Voltregà al partit i un dubtós penal va permetre a Petxi Armengol marcar el 2-3. En ple descontrol va arribar el 3-3 i, després de l’error de Darío, el 4-3 al minut 48, amb els lleidatans perduts en un mar de protestes.