SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

El Lleida B continua en ratxa

Va ser molt superior i un gol de Jordi Martínez a la segona meitat li va donar la victòria || Amb aquest triomf, els de Mariani ascendeixen al setè lloc i encara no han perdut a la segona volta

El Lleida B segueix incommensurable a la segona volta, en què encara no ha perdut, i ja és setè a la classificació.

El Lleida B segueix incommensurable a la segona volta, en què encara no ha perdut, i ja és setè a la classificació.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida B va dominar al camp del Sants i es va emportar de manera merescuda els tres punts (0-1). Un tret suau i jugat de Jordi Martínez va significar l’únic gol del duel per a l’equip d’Ismael Mariani. Amb aquesta victòria, els del Segrià acumulen sis jornades seguides sense perdre i s’enfilen cap a les posicions de la zona noble. Els de la Terra Ferma es van mostrar tremendament superiors en un primer temps en què no van marcar perquè Yamandú ho va evitar. El porter verd-i-blanc es va mostrar incommensurable i va treure fins a tres ocasions claríssimes dels visitants. Així, el filial no va poder convertir la superioritat en gols però tampoc va concedir una sola ocasió. El Sants, incapaç d’elaborar jugades de perill, no va saltar al partit amb la mateixa intensitat que el rival, i se li va fer costeruda la mala dinàmica que travessa.

Al cap d’un quart d’hora de joc, el porter del Sants va evitar el 0-1 en un fort xut de Sergi Gómez. Poc després, li va tocar el torn a un Jordi Martínez amb una rematada que va sortir fregant el pal. Les ocasions per als lleidatans no van cessar i a la mitja hora de joc a punt van estar de marcar. Peco, com és habitual, va llançar de manera magistral una falta a la qual Yamandú va respondre amb una altra gran intervenció.

De llavors al pas per vestidors, l’equip de Mariani va continuar jugant i dominant un Sants que no trobava el camí. El canvi de període no va oferir un guió nou i el Lleida Esportiu B va seguir a la seua.

Els locals van intentar rebaixar el ritme de joc i ho van aconseguir, però sempre van anar a remolc del rival i sense les idees clares. Les ocasions en aquell segon temps van escassejar, però a la primera de veritable perill, el filial va anotar el gol de la victòria. Jordi Martínez, amb un tir jugat, va superar per fi un Yamandú que no hi va poder fer res (0-1). Qual faltaven vint minuts els locals van semblar despertar-se però ahir la serietat defensiva i la concentració dels homes de Mariani van ser determinants.

Amb aquest triomf, supera el Sants a la taula i els dos pròxims partits, contra l’EFAC i el Balaguer, serviran per mesurar un Lleida B en creixement.

“Aquests tres punts signifiquen seguir creixent”

El tècnic del Lleida B, Ismael Mariani, va dir després de la victòria del seu equip que “aquests tres punts signifiquen seguir creixent. Estem fent una segona volta molt bona, amb quatre partits i dos empats seguits, en què només hem encaixat dos gols. A la primera volta arriscàvem molt i jugàvem massa alegres, i hem capgirat aquesta situació. Al Sants li teníem molt respecte. Els ha faltat una mica d’intensitat. I avui hem estat nosaltres una mica més ambiciosos”. A més a més, Mariani va manifestar que “per a nosaltres com a filial, sempre és millor aportar jugadors al primer equip si ens trobem en posicions altes de la taula”.

El Lleida B segueix incommensurable a la segona volta, en què encara no ha perdut, i ja és setè a la classificació.

El Lleida B segueix incommensurable a la segona volta, en què encara no ha perdut, i ja és setè a la classificació.ÁREA 11

tracking