EL MILLOREL PITJOR

El Mollerussa, un líder ferm

Goleja el Guissona en un partit molt complet de tot l’equip del Pla d’Urgell || Amb aquesta victòria reforça el liderat i amplia l’avantatge a l’aprofitar les punxades dels seus perseguidors

Un defensor del Mollerussa prova d’impedir l’avanç d’un rival en una acció del partitJOAN GÓMEZ

El Mollerussa va golejar el Guissona (6-0), va sumar tres nous punts i es manté ferm a la primera plaça de la classificació. Un liderat que els del Pla d’Urgell han ampliat aquesta jornada a l’imposar-se al Guissona i aprofitant a més la inesperada derrota del Tàrrega a Solsona i l’empat del tercer classificat, el Linyola, a Organyà.

Els locals van dominar d’inici un Guissona gris i en quadre, que es va presentar a jugar amb els onze jugadors de camp i un sol recanvi. El Mollerussa es va apropiar la possessió de la pilota i dominant el centre del camp va començar a crear jugades de perill. En una de les primeres i després d’una jugada per la banda, Grau va enviar una passada a Delgado, que va creuar la pilota a la xarxa per batre per primera vegada Maimó.

El Guissona va mirar de reaccionar i va intentar alguna sortida aïllada en contraatac però mai van arribar a suposar un perill real per a la porteria de Caba. Al minut 31, en una jugada similar a la del primer gol, Delgado va aconseguir la segona diana i va posar el 2-0 en el marcador. Set minuts més tard, un ràpid contraatac portat per Clivillé i Edu Raya va acabar amb la rematada precisa d’aquest últim, que va significar el 3-0.

El Mollerussa va tenir diverses ocasions més abans del descans, com una bona combinació entre Clivillé i Esteve, però la primera part va finalitzar amb un clar 3-0.

A la segona part, els canvis efectuats pel tècnic local van donar encara més superioritat al Mollerussa. Als quinze minuts de la represa, va arribar el 4-0 en una forta rematada de Mallouk. El Guissona, que només va poder efectuar un canvi, no va disposar de cap ocasió de perill a la segona part. Al minut 66, Rodríguez va marcar el 5-0 en un xut ras i creuat. En aquesta acció va ser expulsat l’entrenador visitant que va entrar al camp per reclamar una falta prèvia. Finalment, un altre tir de Rodríguez des de la vora de l’àrea, es va convertir en el 6-0 definitiu després de rebotar en un defensa.

La victòria del Mollerussa, combinada amb la derrota del Tàrrega a Solsona i l’empat del Linyola a Organyà, eleva a quatre els punts d’avantatge que els de Josep M. Turull tenen sobre els de l’Urgell, que són segons, i a nou la diferència sobre el Linyola, que està situat tercer.