El Tamarit venç i es manté en la lluita

Illueca i Almudévar, sisè i vuitè respectivament, són els pròxims rivals del Tamarit, setè.ALBA RIVERA

El Tamarit segueix en la lluita per mantenir-se a la zona alta de la classificació i, en aquesta ocasió, va poder emportar-se els punts en l’enfrontament contra l’Eixea (3-0), un equip que tan sols havia perdut quatre partits i que, malgrat ser el màxim golejador de la categoria, no va ser capaç de marcar a la porteria dels de la Llitera.

El Tamarit va sortir molt actiu en atac des del primer minut i abans del 10 va poder anotar el primer gol en una clara declaració d’intencions, en què va demostrar la mentalitat guanyadora de la qual ha fet gala durant la temporada. El domini local es va mantenir després de l’1-0 i al cap de tan sols set minuts va arribar el segon per als blanc-i-blaus. Amb l’avantatge al marcador, els locals van passar a un joc més tranquil, amb l’objectiu de no encaixar i arribar al descans amb l’avantatge de 2-0. No hi va haver més gols a la primera part, de manera que al descans els locals van mantenir l’avantatge. A la represa, el Tamarit va sortir a mantenir el resultat, però al cap de vint minuts, els locals van tenir ocasió de marcar i ho van fer, amb la qual cosa van sentenciar el duel amb el definitiu 3-0 sense que l’Eixea donés cap resposta.