SEGRE

DEPORTES_LUNES

Albadalejo: "Ha estat una gran victòria"

Gerard Albadalejo destaca la dinàmica guanyadora del Lleida amb el tercer triomf consecutiu || El tècnic insisteix que fins després de jugar amb l’Ebro no analitzarà les opcions de ‘play-off’

Musa, que va acabar sent substituït al descans per Marc Nierga, intenta escapar-se d’un jugador de l’Alcoià.

Musa, que va acabar sent substituït al descans per Marc Nierga, intenta escapar-se d’un jugador de l’Alcoià.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Gerard Albadalejo va aparèixer a la sala de premsa del Camp d’Esports visiblement satisfet del triomf de l’equip amb l’Alcoià. “Ha estat una gran victòria, per la importància que té, per treballada i també perquè s’ha produït contra un gran rival, un dels millors equips de la categoria malgrat que ara, per diverses circumstàncies, no es trobi a la zona alta de la classificació”.

Albadalejo va destacar el fet que el Lleida hagi encadenat tres victòries consecutives i que a casa sumi també tres triomfs seguits i sense encaixar un sol gol. “Estem ara en una dinàmica immillorable perquè en aquesta categoria és molt difícil guanyar tres partits consecutius.”

En qualsevol cas, i malgrat que ara mateix el Lleida s’hagi col·locat a un sol punt de la quarta plaça del play-off, que ocupa precisament el Cornellà, el pròxim rival dels blaus, el tècnic lleidatà va tornar a repetir que encara és aviat per fer valoracions.

“Fa setmanes que dic el mateix. Fins després del partit amb l’Ebro, quan quedaran només vuit jornades per al final de la lliga, no faré cap valoració sobre les possibilitats de l’equip. Aleshores serà el moment de fer-les i saber a què atendre’ns. Fins aleshores cal anar partit a partit i el pròxim és el del Cornellà.” Pel que fa a aquest encontre, va assegurar que “serà un partit molt complicat i segur que ens ajudarà haver guanyat a Llagostera, per les característiques en què es va produir el triomf, però necessitarem l’ajuda de l’afició, la que es desplaci des de Lleida i també tota la que pugui venir des de Barcelona, sobretot els estudiants que resideixen ara allà”.

“Em fa pena no haver pogut puntuar aquí”

“Crec sincerament que hem jugat prou bé com per haver pogut puntuar amb un gran equip com és el Lleida.” D’aquesta manera analitzava l’encontre Mario Barrera, que ahir va debutar com a tècnic del conjunt alcoià. “Ens vam sobreposar a l’expulsió de Fuentes i vam comptar amb ocasions per marcar. Em fa pena no haver-ho fet.”

Musa, que va acabar sent substituït al descans per Marc Nierga, intenta escapar-se d’un jugador de l’Alcoià.

Musa, que va acabar sent substituït al descans per Marc Nierga, intenta escapar-se d’un jugador de l’Alcoià.LLEONARD DELSHAMS

tracking