Golejada del Juneda amb un pòquer d'Oriol

Un jugador local intenta aconseguir el control de la pilota davant la pressió d’un jugador del Bellpuig.AMADO FORROLLA

El Juneda va aconseguir la cinquena victòria consecutiva gràcies a la golejada que va obtenir a casa contra el Bellpuig (6-1). El duel va tenir un clar protagonista i aquest va ser Oriol, autor de quatre dels sis gols d’un conjunt local que se’n va anar al descans manant per un solitari gol al marcador, obra del mateix Oriol (16’, 1-0).

A la segona part, Oriol en va fer dos més en només dos minuts (50’ i 52’, 3-0). La reacció del Bellpuig va arribar amb una diana de Bryan (66, 3-1) i un pal d’Huguet, però els locals, que van ser molt superiors, van segellar la golejada amb tres gols més, obra de Cristian, Josep Lluís i, de nou, Oriol.