SEGRE

FUTBOL BASE

Invasió de camp a l'EF Tàrrega-Rubí de cadets

L’àrbitre va posar a l’acta intent d’agressió per part de dos persones || Un és jugador de la UE Tàrrega i nega que fos la seua intenció

Imatge d'arxiu del camp de futbol de la Bordeta.

Imatge d'arxiu del camp de futbol de la Bordeta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit disputat dissabte entre l’Escola de Futbol Tàrrega i el Rubí, de la categoria Preferent cadet, va acabar amb invasió de camp i l’àrbitre va posar a l’acta que dos persones se li havien adreçat amb la intenció d’agredir-lo, destacant el col·legiat que la intervenció del delegat de l’equip targarí va impedir que l’incident anés a més.

El partit, que va finalitzar amb victòria visitant per 1-2, es va caldejar a la recta final, ja que tant un equip com l’altre es juguen la permanència a la categoria i amb aquest triomf el Rubí avança en la classificació l’EF Tàrrega.

Els ànims es van encendre al marcar els visitants l’1-2, ja que els aficionats locals van entendre que el gol venia precedit d’un fora de joc que l’àrbitre no va apreciar. Abans d’acabar el partit es va produir alguna batussa entre els jugadors i quan el col·legiat Zúcar González el va donar per finalitzat es va produir l’esmentada invasió de camp. Durant aquesta, segons la versió de l’acta arbitral, es van dirigir al col·legiat dos persones en actitud violenta. Es dóna la circumstància que una d’aquestes persones és jugador del primer equip del Tàrrega i entrenador del cadet B, Edgar Gallart.

En canvi, l’àrbitre va destacar la mediació en l’incident del delegat, Albert Bañuelos, que també és jugador del primer equip. Edgar Gallart no va jugar ahir el partit davant del Solsona, que el Tàrrega va perdre 4-2, ja que estava molt afectat. Membres del club van assegurar que van ajudar en tot moment perquè s’imposés la calma i que el jugador els va transmetre que la seua intenció no era la que va interpretar l’àrbitre, sinó tot el contrari. L’EF Tàrrega presentarà al·legacions.

tracking