SEGRE

DEPORTES_LUNES

Mechaal es queda sense medalla en els 3.000

L’actual campió d’Europa va acabar cinquè || Husillos, desqualificat dissabte després de guanyar l’or en 400, ja mira cap a l’Europeu

Adel Mechaal al costat de l’etíop Yomif Kejelcha, que es va emportar la medalla d’or.

Adel Mechaal al costat de l’etíop Yomif Kejelcha, que es va emportar la medalla d’or.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adel Mechaal, actual campió d’Europa de 3.000 metres, va tancar ahir l’actuació espanyola amb un cinquè lloc a la final dels Mundials, que va donar el segon títol consecutiu a l’etíop Yomif Kejelcha amb un temps de 8:14.41, el pitjor registre de la història. Solomon Barega, segon amb 8:15.59, va completar el doblet etíop i el kenià Bethwell Birgen va tancar el podi amb 8:15.70. El tercer etíop, Hagos Gebrhiwet (8:15.76), va precedir a la meta Mechaal, que va acabar en 8:16.13. Espanya s’acomiada de Birmingham amb dos medalles, les dos de bronze, gràcies, curiosament, als dos atletes que van ser repescats a última hora per rànquing mundial: la gallega Ana Peleteiro en triple i el lleonès Saúl Ordóñez en 800, tots dos bronze. Sense oblidar l’or que va perdre Óscar Husillos, desqualificat dissabte després de guanyar la final de 400.

El de Palència va trencar ahir el silenci per agrair les mostres de suport i mirar ja als Europeus de Berlín, que es disputen aquest agost vinent. “Del cel a l’infern, no sense abans haver parat en un llac de llàgrimes, un somni fet realitat que s’ha esfumat per un parell de centímetres de línia”, va escriure al seu compte de Twitter, i va afegir: “Que sapigueu que no cauré i que a Berlín demostrarem el meu entrenador i jo el que de veritat valem.”

tracking