ATLETISME COMPETICIONS

Més de 600 atletes als Templers

Mireia Sosa i Antoni Carulla, els més ràpids || La carrera va ser solidària amb el Banc dels Aliments de Lleida

Més de 600 corredors van prendre la sortida a la dotzena edició de la prova.

Més de 600 corredors van prendre la sortida a la dotzena edició de la prova.AMADO FORROLLA

Més de 600 participants van participar ahir a la dotzena edició de la Cursa dels Templers de Lleida, amb sortida i arribada al Turó de Gardeny. Organitzada per l’Associació Esportiva Ekke, la prova va ser puntuable per a la Lliga Ponent Eurosomni. El recorregut de la cursa va ser de 10 quilòmetres pels carrers del centre de la ciutat i dissabte també es van celebrar carreres infantils.

En categoria masculina el guanyador de la cursa va ser Antoni Carulla (Runners Balaguer) amb un temps de 33:11, demostrant el seu gran moment de forma després d’haver guanyat també la setmana passada la Volta al Pantà d’Utxesa. En segon lloc va arribar Roger Camprubí (AE Ekke), que va parar el cronòmetre en 33:51. Tercer va ser el corredor independent Jordi Trepat, que va completar el recorregut amb un temps de 33:59.

Quant a la categoria femenina, la més ràpida va ser Mireia Sosa (Xafatolls) amb un crono de 38:23, arribant davant de l’actual líder de la Lliga Ponent Eurosomni, Rosamari Carulla (Logiesport La Guineu), que va ser segona amb un temps de 39:25. En tercer lloc va arribar Noemí Aumedes, també del Xafatolls, que va completar el recorregut en 41:16.

D’altra banda, aquest any, la cursa va ser solidària amb l’Associació Banc dels Aliments de Lleida, al destinar un euro de cada inscripció a aquesta entitat. A més, en aquest sentit, els nens i nenes participants en les carreres infantils van haver de donar almenys un aliment en el moment de recollir el dorsal per poder participar a la competició. D’altra banda, per animar la cursa, tots els assistents van poder disfrutar del concert en directe del grup lleidatà EnZel.

La propera cita en el calendari de la Lliga Ponent Eurosomni serà una altra de les proves clàssiques, la Cursa de la Nòria de Torrelameu, que se celebrarà diumenge que ve i oferirà dos recorreguts, de 10 i 5 quilòmetres.