EL MILLOREL PITJOR

Segueix la mala ratxa de l'Alpicat

Els lleidatans es van avançar en la primera meitat però van acabar sucumbint després del descans || Amb aquesta derrota, són ja 5 de consecutives i un sol triomf en els últims 15 partits disputats

Un jugador de l’Alpicat en persegueix un del Viladecans a la banda, en una jugada del partit d’ahir.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat va caure a Viladecans (3-1) malgrat mostrar una bona imatge a la primera part. Els homes de Sergi Vela van defensar bé i van arribar al descans amb avantatge, gràcies al gol de Xavi Gomà. Però a l’inici de la segona meitat, els locals van empatar i van acabar remuntant al final amb un clar 3-1 i una discutida actuació arbitral. L’Alpicat va plantejar un partit defensiu des de l’inici. Jugant amb 3 centrals per generar confiança en l’equip. La fórmula va funcionar en el primer temps, en el qual els locals no es van sentir còmodes i només van rematar una vegada a la porteria defensada per Joel. Per la seua part, l’Alpicat creava perill a pilota aturada i amb el pas dels minuts va incrementar la presència a l’àrea del Viladecans. Vendrell va estar a prop de marcar al 25 i al 32 un xut de Juanjo va acabar a córner. També Niso va generar perill fins que, finalment, en una bona acció entre Vendrell i Xavi Gomà van arribar el 0-1 i el descans.

Però el segon temps va ser una altra història i la sort, i alguna cosa més, van abandonar l’Alpicat. Tot just començar, el Viladecans va empatar en una acció discutida (1-1). El gol va donar ales als locals, que van ser a prop del segon al 53. Poc després, l’Alpicat va perdre Juanjo per lesió i l’equip ho va notar. Novament en una acció discutida, el Viladecans va remuntar en el marcador. La defensa de l’Alpicat va demanar una falta prèvia que el col·legiat no va assenyalar i Miquel va fer el 2-1 després de diversos rebots. Es van tornar a queixar els rogets en un penal no assenyalat a Vendrell que hauria ficat els lleidatans en el partit. Però finalment va arribar el tercer i la sentència en una gran jugada dels locals (3-1). La cinquena derrota consecutiva de l’Alpicat i una sola victòria en els últims 15 partits deixa l’equip en una situació cada vegada més complicada.