EL MILLOREL PITJOR

Victòria balsàmica a casa

El Balaguer supera amb solvència el Vilaseca || Els de Jordi Belló recuperen Adrià després de la sanció de 5 partits

Joan i Trota proven d’obstaculitzar el rematada d’un davanter visitant.

Joan i Trota proven d’obstaculitzar el rematada d’un davanter visitant.JOAN BOVÉ

El Balaguer va aconseguir una important victòria sobre el Vilaseca (2-0), que és rival directe per eludir la part baixa de la classificació. Aquest triomf reconcilia l’equip de la Noguera amb l’afició després de diverses jornades sense guanyar a casa i de passada suposa tres punts que el col·loquen a la zona mitjana de la taula, trencant una ratxa negativa de resultats. El partit va ser plàcid per als de la Noguera, que es van avançar molt aviat en el marcador gràcies a una bona definició de Genís en un xut creuat que va aconseguir batre Vila al minut 11 del partit. Els visitants no van arribar a inquietar la porteria d’Alfred durant els primers 45 minuts, és més, el Balaguer hauria pogut ampliar el marcador, però el col·legiat va anul·lar un gol de Genís per un més que dubtós fora de joc.

En el segon temps les coses no van canviar i en el minut 3 Putxi va rematar de cap una passada mesurada de Genís al segon pal, que va sentenciar el partit. El Balaguer hauria pogut ampliar l’avantatge en dos ocasions més d’Adrià, que ahir va tornar a l’equip després de complir cinc partits de sanció. El 2-0 i la solvència de la defensa local van ser un pes definitiu per al Vilaseca, el marcador ja no es va moure i els de Jordi Belló van celebrar la victòria amb l’afició. El Balaguer agafa aire amb aquest resultat a l’espera de la visita al camp del Tortosa diumenge vinent. Després vindran cinc partits seguits a casa que han de servir per confirmar la permanència com més aviat millor.

“Dediquem la merescuda victòria a l’afició”

El tècnic del Balaguer, Jordi Belló, es va mostrar satisfet pel resultat obtingut pel seu equip encara que va indicar que “hem de continuar treballant per continuar sumant”. Sobre el joc del Balaguer va manifestar: “Hem jugat un bon partit i hem merescut una victòria que dediquem a l’afició, que feia dies que no ens veia guanyar.” Finalment, i preguntat sobre el retorn d’Adrià després de complir la seua sanció, l’entrenador local va indicar que “és un jugador molt important per a nosaltres i espero que ens aporti molt d’aquí al final de temporada”.