FUTBOL SEGONA DIVISIÓ NACIONAL

Victòria treballada

L’AEM pateix per superar el Levante Las Planas, que necessitava sumar per sortir del descens || Les lleidatanes van jugar amb una més bona part del partit

Una jugada del partit que va enfrontar el Levante Las Planas i l’AEM.

Una jugada del partit que va enfrontar el Levante Las Planas i l’AEM.AMADO FORROLLA

L’AEM va aconseguir ahir una treballada victòria davant del Levante Las Planas (3-1), un rival immers en la lluita per la permanència. Malgrat la diferència de punts en la classificació, les visitants van plantejar molts problemes a les lleidatanes i van ser les primeres a avançar-se. L’AEM va tenir dificultats per entrar en el partit, de manera que el Levante Las Planas va dominar en els primers compassos i es va avançar en una jugada a pilota aturada. Tanmateix, en l’equador de la primera meitat, la situació va fer un gir quan les visitants es van quedar amb una jugadora menys per l’expulsió de Vega, per protestar, després que l’àrbitre assenyalés un penal a favor de l’AEM, que la lleidatana Cristina va convertir en gol (1-1).

Passat el descans, les lleidatanes van aconseguir avançar-se aprofitant la superioritat numèrica, tot i que el Llevant, lluny de rendir-se, va continuar generant perill a la contra. Tanmateix, va ser l’AEM que va tornar a marcar en els últims minuts per sentenciar el triomf (3-1).

Empat sense gols ahir en el partit que va enfrontar el Pardinyes i el Sant Gabriel. Tots dos equips arribaven al xoc amb la voluntat de continuar sumant per allunyar-se dels llocs de descens, per això la por de perdre va marcar el joc, que es va caracteritzar pel migcampisme i la prudència. El partit va començar igual que va acabar, amb molta igualtat entre els dos equips i amb el joc centrat en el centre del camp. Així, les ocasions de gol van ser molt escasses i només el Sant Gabriel va tenir una oportunitat clara per marcar en una jugada d’estratègia abans del descans. Després de la pausa el panorama va continuar igual, sense gaire ambició per atacar per part de cap equip. Així, a la conclusió del matx, el resultat encara era el 0-0 inicial. Malgrat això, les lleidatanes van sortir satisfetes amb el resultat, ja que el punt sumat les allunya del descens gràcies a la derrota del Levante Las Planas davant de l’AEM.