SEGRE

El Barça portarà vuit jugadors del primer equip a la Supercopa

La convocatòria de l’Espanyol inclou dotze noms de la Primera divisió

Una vista del Camp d'Esports

Una vista del Camp d'EsportsSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vuit jugadors del primer equip han participat aquest dimarts en l’entrenament del Barcelona, que prepara la Supercopa de Catalunya, que es jugarà aquest dimecres al Camp d’Esports de Lleida a les 18:45 hores. Es tracta del porter Jasper Cillessen, així com de Denis Suárez, Ousmane Dembélé, Paco Alcácer, Lucas Digne, André Gomes, Aleix Vidal i Yerry Mina. Tots ells s’han entrenat juntament amb l’equip filial barcelonista al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

A causa del carregat calendari, Valverde ha decidit donar descans fins demà a bona part dels jugadors que van participar en el partit davant de l’Atlético de Madrid de dissabte passat. L’equip blaugrana està pendent de l’evolució mèdica de Gerard Piqué, que té molèsties al genoll esquerre, problemes que es van agreujar davant de l’Atlético de Madrid després d’una disputa d’una pilota amb Thomas. Més complicada és la lesió d’Andrés Iniesta. El manxec es va lesionar al bíceps femoral i la seua aspiració i la de l’equip tècnic és que pugui estar disponible per al partit de dimecres vinent 14 de març davant del Chelsea al Camp Nou, encara que els terminis de recuperació d’aquest tipus de lesions són mes llargs.

Per la seua part, l’Espanyol ha convocat per al partit de demà a Lleida 12 jugadors del seu primer equip: Pau López, Naldo, Jurado, Didac Vilà, Melendo, Javi López, Piatti, Marc Roca, Hermoso, Granero, Sergio Sánchez i Darder.

tracking