SEGRE

DEPORTES

Aleix Porras: "Confio que sigui el primer de molts Mundials"

Aleix Porras, feliç després de ser el més jove en la història de l’atletisme espanyol a competir en un Mundial || Recepció estatal a l’equip

Aleix Porras, el cinquè de peu per la dreta, amb la resta d’atletes ahir a la recepció.

Aleix Porras, el cinquè de peu per la dreta, amb la resta d’atletes ahir a la recepció.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Setens del món en 4x400 i l’atleta més jove de la història a Espanya a participar en un Mundial Indoor absolut. Lluitarem perquè sigui el primer de molts”, deia el lleidatà Aleix Porras. L’atleta d’Alpicat, al costat de la resta de components de la selecció espanyola que van participar en el Mundial de pista coberta de Birmingham (Anglaterra), van ser rebuts ahir pel ministre d’Educació, Cultura i Esports, Íñigo Méndez de Vigo, que va felicitar la delegació per la seua actuació saldada amb dos medalles, a càrrec d’Ana Peleteiro i Saúl Ordóñez.

Ana Peleteiro, bronze en triple salt, va reconèixer que li “agrada anar pas a pas” però que no s’oblida de l’Europeu d’aquest estiu a Berlín ni del seu somni de ser a Tòquio 2020, mentre que Saúl Ordóñez, també bronze als 800 metres, va donar “valor d’or” al seu metall, que espera que sigui “un punt d’inflexió” en la seua carrera.

A més, van ser homenatjats ahir pel Comitè Olímpic Espanyol els esportistes espanyols dels Jocs Olímpics de Mont-real 76, entre els quals els lleidatans Juanjo de la Casa (madrileny, establert a Lleida, gimnàstica) i José María Esteban Celorrio (piragüisme). Així mateix, els reis van rebre els esportistes estatals que han competit en els recents Jocs Olímpics de Pyeongchang.

tracking