SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Gerard Albadalejo: "Amb suport, guanyarem"

Albadalejo veu “clau” la presència de l’afició a Cornellà en un partit que titlla d’“important, però no definitiu” || “Cal repetir el que va passar a Llagostera”

“Amb suport, guanyarem”

“Amb suport, guanyarem”SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, va qualificar ahir l’afició lleidatana de “collonudaquan arriben partits com el de demà a Cornellà (17.00), que va descriure com un “duel atractiu i important, però no definitiu”.

“Per sort ja ho he viscut altres temporades i sé que quan arriben els moments importants l’afició del Lleida és collonuda. Al final és un tema de sentiment. Nosaltres, a canvi, no pararem de córrer els 90 minuts perquè se sentin orgullosos i intentarem poder donar-los la victòria”, va assenyalar el tècnic blau.

Albadalejo va admetre que li agraden especialment aquest tipus de partits com el de demà. “Quan et dediques a aquesta professió el que vols és jugar partits d’aquesta transcendència. L’afrontem amb molta il·lusió i l’afició respondrà. És el moment de fer un pas endavant i el seu suport serà clau”, va assegurar el tècnic barceloní.

Albadalejo va parlar de la il·lusió que genera l’equip en aquesta recta final de la temporada. “La il·lusió ja la vam despertar a l’inici de la temporada i després amb la Copa del Rei, el que té mèrit quan ocorre en un equip amb jugadors i cos tècnic nous. L’afició torna a estar il·lusionada, i quan està il·lusionada i empeny, el Lleida guanya.” Sobre el partit, va dir que el de Cornellà “és un camp difícil, però no dels més difícils de la categoria. No és impossible guanyar allà. La clau serà deixar la porteria a zero, però tampoc no descarto que hi hagi molts gols. Al final el que hem de fer és jugar-los de tu a tu i repetir les coses bones que vam fer a Llagostera”.

També es va referir Albadalejo a l’amarg record del 2015, quan es va frustrar el play-off a Cornellà. “Per a mi i els que vam ser en aquell partit treure’ns l’espineta seria un plus anímic”, va concloure.

En la temporada 2014-15 van ser 500 els seguidors blaus que van ser a Cornellà, però en llavors l’equip es jugava el play-off a cara o creu i era l’última jornada de Lliga.

El Lleida omple un segon autocar i la plantilla es concentra avui El Lleida, finalment, contractarà dos autocars d’aficionats per animar l’equip a Cornellà. Seran 65 els seguidors que viatgin als busos i el club calcula que més d’un centenar es desplaçarà en vehicles particulars.

tracking