SEGRE

DEPORTES_LUNES

El Barça lliga Arthur

El club va confirmar ahir que ha arribat a un acord amb el Grémio de Porto Alegre || L’opció de compra, per 30 milions, s’ha d’executar al juliol

Homenatge a Quini a El Molinón - L’Sporting de Gijón va dedicar a Quini la victòria més folgada de la temporada al vèncer per 4-0 el Cultural Leonesa. Es va guardar un minut de silenci en memòria de Quini i un nét seu, Pablo Romero Castro, ...

Homenatge a Quini a El Molinón - L’Sporting de Gijón va dedicar a Quini la victòria més folgada de la temporada al vèncer per 4-0 el Cultural Leonesa. Es va guardar un minut de silenci en memòria de Quini i un nét seu, Pablo Romero Castro, ...EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona va anunciar ahir que ha arribat a un acord amb el Grémio de Porto Alegre brasiler per subscriure una opció de compra sobre el jugador Arthur Henrique Ramos d’Oliveira Melo, pel qual el club barcelonista podrà exercir aquest dret sobre els drets federatius del jugador el mes de juliol vinent.

Segons va anunciar el club, suposant que l’entitat blaugrana exercís finalment l’opció signada (durant el mes de juliol), el preu del traspàs queda fixat en 30 milions d’euros més 9 milions en variables.

El centrecampista, nascut el 12 d’agost del 1996 a Goiânia, al Brasil, i que el seu nou club defineix com un “dretà perillós a prop de l’àrea”, ha guanyat la Copa del Brasil i la Copa Libertadores amb el Grémio, en el qual ha jugat els últims quatre anys. També ha jugat amb la selecció sub-17 i sub-20 de la canarinha i, malgrat estar convocat en algunes ocasions amb l’absoluta, encara no ha debutat en una selecció on ja hi ha els blaugranes Paulinho i Philippe Coutinho.

Arthur va començar a jugar el 2008 en les categories inferiors del Goiás Esporte Clube, i va recalar el 2010 al Grémio de Porto Alegre, en el qual va debutar al primer equip a les ordres de Luiz Felipe Scolari. A més, va ser peça clau de la Copa Libertadores 2017, competició en la qual va ser elegit MVP en el partit de tornada de la final.

És un futbolista a qui agrada el futbol de toc i associatiu i una de les seues virtuts, segons destaca el club blaugrana, és el desmarcatge. Fa 172 centímetres d’alçada, se’l considera perillós a prop de l’àrea i busca la verticalitat.

Després de la victòria del Barça dissabte passat a Màlaga per 0-2, l’equip d’Ernesto Valverde ha mantingut la seua porteria a zero en disset dels 28 partits de Lliga, una dada que únicament iguala l’Atlètic de Madrid.

D’altra banda, Neymar podria no tornar a jugar amb el PSG, segons apuntava el rotatiu francès Le Parisien. En una informació, assegurava que el club parisenc no pot “garantir” la seua continuïtat.

tracking