El Montoliu venç el Coll de Nargó a la segona part

El porter del Montoliu allunya la pilota davant la pressió dels jugadors del Coll de Nargó.AMADO FORROLLA

El Montoliu es va imposar per la mínima al Coll de Nargó en un partit molt igualat. Els visitants van obrir el marcador gairebé finalitzada la primera part amb un gol de Jaume Pujol en el minut 42, seguit d’un altre de falta del local Álvarez en el 44, arribant empatats al descans. A la segona meitat, Álvarez va anotar el seu segon gol de falta en el minut 80, que va trencar l’empat i va deixar el marcador en 2-1, sentenciant la victòria a favor de l’equip local. Un matx plàcid i sense un dominador clar va permetre al Montoliu recuperar la vuitena posició, mentre que el Coll de Nargó es manté a la mateixa plaça.