HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana domina però cau derrotat

Porta el pes davant del Voltregà, però el penalitza el poc encert en la definició

Marta Vieira mira d’evitar l’escapada d’una jugadora rival, ahir durant el partit.PAU CARAZO

El CP Vila-sana no va ser capaç de puntuar a la pista del Voltregà (2-1), un dels equips de la part alta de la classificació, encara que va portar el pes del partit i va gaudir de prou ocasions com per emportar-se la victòria. En línies generals, el Vila-sana va realitzar un partit impecable tant a nivell defensiu com a ofensiu.

En aquest sentit, les lleidatanes van arribar a tenir unes quinze ocasions al llarg del matx, però només Marta Vieira, quan faltaven tot just 3 minuts per al final, va ser capaç de perforar la porteria barcelonina.

Encara que el Vila-sana va tenir el doble d’ocasions, unes 15, només va marcar a 3 minuts del final

En canvi, el Voltregà, encara que no va tenir tantes oportunitats, va saber aprofitar-ne dos, que li van donar definitivament la victòria. En el minut 11, les locals haurien pogut avançar-se al disposar d’un penal, però Natasha Lee va fallar en l’execució. Al descans es va arribar sense altres incidències destacables en l’encontre.

Després de la represa, el partit va seguir amb la mateixa dinàmica, amb el Vila-sana imposant el ritme i disposant d’oportunitats. Tanmateix, va ser el Voltregà el que es va avançar, als 9 minuts d’aquest període, per mitjà d’Anna Romero. Ja en la recta final, les barcelonines podrien haver ampliat l’avantatge en una falta directa llançada per Adriana Gutiérrez, que no va trobar porta. Però la mateixa Gutiérrez, un minut i mig després, va definir a la perfecció una jugada del seu equip per posar el 2-0 a 5 minuts del final i el partit molt costa amunt per a les lleidatanes. Malgrat això, Marta Vieira va aconseguir el gol lleidatà dos minuts després (2-1). En els últims tres minuts, el Vila-sana ho va continuar intentant i va tenir ocasions per empatar, però ahir l’efectivitat no va estar de part seua.

El tècnic, Jordi Capdevila, es va mostrar satisfet, malgrat la derrota, per “haver plantat cara i jugar de tu a tu davant d’un rival tan potent”. El pròxim compromís de lliga de les lleidatanes serà el 7 d’abril a casa davant del Liceo.